Widok

co za fochy...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dobijaja mnie fochy rodziny od strony mojego narzyczonego...robimy malutkie wesele na 35 osob ustalilsmy wczesniej ze zapraszamy najblizsze osoby ale bez dzieci poniewaz lokal jest doslownie na 35 osob. i tu sie zaczol foch dlaczego bez dzieci,tlumacze kazdemu ze nie robie kinder balu tylko wesele ,i tak jest malo osob a chce aby byly tance w koncu placilam 1600 zyla za dj .no to tesciowa pszyszla powiedzial ze ona przyjdzie ze swoim stolikiem turystycznym ...zapowiedzilam ze noclegow nie gwarantuje ale moj dom jest do dyspozycji gosci wiec oni stwierdzili ze wezma koldry do samochodow...juz nie mam sily walczyc z ta rodzinka ...tak mi przykro ze ludzie robia takie problemy i nie potrafia uszanowac czyjejs decyzji ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem,zdaje się,ze podpuściłam Laske,zeby napisała,ze się rozbijam po GB i dodatkowo wiem gdzie jest parking;)

ale to przeciez ta laska co sie w Tobie zakochala ;-) napisala o tym audi, a nie Ty, wiec gdzie tu prowokacja?
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
o nie - moje duze audi chodzi podobno;)
Czy ja przegapilam jakis watek? O co chodzi z ta prowokacja???
i tu Was poprę...nie ma z kim i nie ma o czym...
co chwilę tu zaglądają jskieś frustratki co to im się kiedyś przyśniło, że są jakąś intelektualną elitą i za wszelką cenę starają się to udowodnić...
bezskutecznie oczywiście.
hmmm, myślę, że nieliczne z Was to spoko babki takie jak to się mówi do tańca i do różańca z którymi nigdy nie jest nudno i które nie stwarzają problemów z byle czego. niestety jak czytam większość postów to cieszę, że jestem kim jestem...
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
Naoomi, Ty mnie nie chcesz poznać, ja Ciebie tym bardziej, wiec nie ma o czym rozmawiać.
Nie ma z kim, serio......... Za duzo slomy z butow...
ja w takich sytruacjach LUSTERKO BIORE !! POLECAM :) hihih

ostola rozgryzlas mnie glownym zalozeniem tego watku bylo pochwalenie sie audii ha ha ....
czytam i sama nie wieze ze dalam sie sprowokowac lasce ktora na swoj temat stwozyla prowokacje....nie mam zamiaru brnac w to dalej .....
faktycznie jakos mija ten zapał- moze to dlatego,ze czasami mam wrazenie,ze nie ma z kim pogadać.
o patrz ... ciekawe co mówiesz ... :)
hhe

jest coraz gorzej...albo ze mna albo z forum..bo nie chce mi sie gadac..;-)
dziękuje:)

nie obrosnę,ale zjem sobie dzisiaj kurczaka w nagrodę:)

pozdrawiam!
kuna jaka beka ... w kazdym wątku laski czepiaja sie Panamy: mówią mądrala, a się okazuje ze to osoba najbardziej rozsądna i umiejąca łączyc ze sobą fakty

a juz szczególnie laska ktora zaklada wątek po to by potem zejsc z tematu i sie kłócić ...

ahhhhhhh gratulacje ...

Czytając Panamę często mam wrażenie że czyta mi w myslach ... ale musze stwierdzić ze cierpliwość ma ogromną bo jeszcze tu siedzi i udziela sie aktywnie ... ja czesto nie mam nerwów na pisanie hihihih

(Panama nieobrosniej w piórka :) hiiihih )

heh, najsmieszniejsze jest to,ze ostatnio Naoomi "doskonale" przygotowała swoje dziecko do przyjęcia Chrystusa:)

warto by przygotować tez siebie, bo masz w sobie tyle Frustracji Droga 29-latko, ze mozna by nią obdzielić wszystkich apostołow i jeszcze sporo by zostało.

milego dnia( w myjni:)
..............bez komentarza.................................
juz jestem i co czytam, ach tak jestem analfabetka uuu panama brawo...to ci sie kochana udalo ...a ty panamko nie siedzisz w galerii baltyckiej z laptopem rozwalonym na stole popijajac kawusie ...nie wiem czy znadz sie na cyfrach ale 29 to nie 30 ...nie zalozylam tega watku po to aby taka panama jak zwykle zreszta wszystkich pouczala w tak nie mily sposob ...a co do audii to wlasnie lece na myjnię ....
naomi, po jaka cholere wywolujesz klotnie?? Kazdy tu wmienia swoje opinie - moja jest taka ze niegrzecznia zapraszac ludzi bez dzieci, jesli sie z tym jie zgadzasz, Twoja sprawa...
Ale chyba zalozylas ten watek, zeby wysluchac co inni maja na ten temat do powiedzenia... No chyba ze tylko po to zeby sie poklocic ... i przy okazji pochwalic Audi ;-)
Ouch! Dobre, panama...........
nie martw się, nie mam zamiaru:)

do leżaczka polecam słownik ortograficzny, bo 30-letnia osoba waląca takie byki, jest dla mnie równiez niewiarygodna.

pozdrawiam.
do góry