Widok

cukier w moczu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co oznacza cukier w moczu? Zadzwoniła właśnie do mnie pielęgniarka od ginekolog do której chodzę, że przyszły moje wyniki moczu i jest w nim cukier. Niby doktor twierdzi, że bez leków, jedyne co mam zrobić to trzymać się diety bez cukrowej. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Trochę się zmartwiłam.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to takiego ta utajona cukrzyca?

Póki co moja lekarka kazała mi odstawić pomarańcze, które jadłam w mega ilościach i jest prawdopodobne, że na noc przed badaniem się ich najadłam. Jutro zrobię sobie badanie moczu i zobaczymy czy sytuacja się powtórzy. Do tej pory wszystkie wyniki były ok....no i teraz się martwię.

Ja byłam w podobnej sytuacji już pod koniec ciąży, moja lekarka skierowała mnie do poradni cukrzycowej dla kobiet w ciąży na konsultacje, Ty widzę jesteś na 2 miechy przed rozwiązaniem, radzę Ci chociaż tam zadzwonić, bo może to być utajniona cukrzyca ciążowa, ale równie dobrze może to nie być nic groźnego ;) a w ciąży jak wiadomo lepiej dmuchać na zimne.

ja nie miałam jeszcze tego ale moja koleżanka która urodziła 2 dziewczynki mowi że to nie groźne

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry