Widok

ćwiczenia Vacu Well

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodził na te ćwiczenia, jesli tak to proszę o opinie.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"pozdraww"
dlaczego twierdzisz,ze podczerwien nie ma sensu?????
jak chodzilam na samo podcisnienie widzialam rezultaty(niestety zaczynalam od biezni,wiec suzkalam innych rozwiazan ze wzgledu na bol stawow)znalazlam podcisnienie z podczerwienia i dopiero teraz widze sporo roznice.skore mam gladka znacznie mniej cellulitu ni i centymetrow znacznie mniej a na tym zalezalo mi najbardziej
cenowo na Jana Pawla 300zl 20razy(podcisnienie bieznia)
na obroncow w horyzoncie 300zl 20 razy(podcisnienie,podczerwien i sauna)w sopocie jest z tego co wiem najdrozej no chyba,ze w hotelach ceny sa jeszcze wyzsze,ale w takich miejscach nie szukalam,wiwec nie powiem nic na ten temat
Polecam studio na Zaspie na Startowej mają vacu z rowerkiem i orbiterkiem, dodatkowo rolletic i masaże klasyczne, czynne 10-21, tel.585570259
Ja chodziłam na Chełmie,na Cieszyńskiego,byłam w sumie 6 razy ale do tego wyeliminowałam pieczywo,ziemniaki i słodycze.Schudłam,obwody się zmniejszyły,skóra rzeczywiście gładsza.

Niestety odradzam osobom,które mają skłonnośc do pękania naczynek.Ja mam a po tych zabiegach popękało mi więcej.
Ceny wtedy na wiosnę były atrakcyjne - 10 wejśc 150 zł a w godzinach porannych do 13-tej nawet 120 zł.
ja po pierwszej ciąży jak i po drugiej chodziłam na vacu - bieżnia i na 15 na rolki i jestem zadowolona. Skóra gładsza mniejszy cellulit, obwody no i moje wałeczki - mam tendencje do powstawania takiego wałeczka pod pośladkami i dzięki tym ćwiczenia ginie mi. Ja chodziłam na vacu w Gdyni na Pogórzu. Od września znowu mam zamiar trochę poćwiczyć.
zapraszamy na Witomino

Salon Fryzjerski Iza
hair&body

Gdynia Witomino
ul.Poprzeczna 17
obok basenu i ZS nr 7

( 58) 624- 51-59

http://www.vacu.net.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry