Widok
"pozdraww"
dlaczego twierdzisz,ze podczerwien nie ma sensu?????
jak chodzilam na samo podcisnienie widzialam rezultaty(niestety zaczynalam od biezni,wiec suzkalam innych rozwiazan ze wzgledu na bol stawow)znalazlam podcisnienie z podczerwienia i dopiero teraz widze sporo roznice.skore mam gladka znacznie mniej cellulitu ni i centymetrow znacznie mniej a na tym zalezalo mi najbardziej
dlaczego twierdzisz,ze podczerwien nie ma sensu?????
jak chodzilam na samo podcisnienie widzialam rezultaty(niestety zaczynalam od biezni,wiec suzkalam innych rozwiazan ze wzgledu na bol stawow)znalazlam podcisnienie z podczerwienia i dopiero teraz widze sporo roznice.skore mam gladka znacznie mniej cellulitu ni i centymetrow znacznie mniej a na tym zalezalo mi najbardziej
Ja chodziłam na Chełmie,na Cieszyńskiego,byłam w sumie 6 razy ale do tego wyeliminowałam pieczywo,ziemniaki i słodycze.Schudłam,obwody się zmniejszyły,skóra rzeczywiście gładsza.
Niestety odradzam osobom,które mają skłonnośc do pękania naczynek.Ja mam a po tych zabiegach popękało mi więcej.
Ceny wtedy na wiosnę były atrakcyjne - 10 wejśc 150 zł a w godzinach porannych do 13-tej nawet 120 zł.
Niestety odradzam osobom,które mają skłonnośc do pękania naczynek.Ja mam a po tych zabiegach popękało mi więcej.
Ceny wtedy na wiosnę były atrakcyjne - 10 wejśc 150 zł a w godzinach porannych do 13-tej nawet 120 zł.
ja po pierwszej ciąży jak i po drugiej chodziłam na vacu - bieżnia i na 15 na rolki i jestem zadowolona. Skóra gładsza mniejszy cellulit, obwody no i moje wałeczki - mam tendencje do powstawania takiego wałeczka pod pośladkami i dzięki tym ćwiczenia ginie mi. Ja chodziłam na vacu w Gdyni na Pogórzu. Od września znowu mam zamiar trochę poćwiczyć.
zapraszamy na Witomino
Salon Fryzjerski Iza
hair&body
Gdynia Witomino
ul.Poprzeczna 17
obok basenu i ZS nr 7
( 58) 624- 51-59
http://www.vacu.net.pl
Salon Fryzjerski Iza
hair&body
Gdynia Witomino
ul.Poprzeczna 17