Widok

ćwiczenia Vacu Well

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodził na te ćwiczenia, jesli tak to proszę o opinie.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"pozdraww"
dlaczego twierdzisz,ze podczerwien nie ma sensu?????
jak chodzilam na samo podcisnienie widzialam rezultaty(niestety zaczynalam od biezni,wiec suzkalam innych rozwiazan ze wzgledu na bol stawow)znalazlam podcisnienie z podczerwienia i dopiero teraz widze sporo roznice.skore mam gladka znacznie mniej cellulitu ni i centymetrow znacznie mniej a na tym zalezalo mi najbardziej
cenowo na Jana Pawla 300zl 20razy(podcisnienie bieznia)
na obroncow w horyzoncie 300zl 20 razy(podcisnienie,podczerwien i sauna)w sopocie jest z tego co wiem najdrozej no chyba,ze w hotelach ceny sa jeszcze wyzsze,ale w takich miejscach nie szukalam,wiwec nie powiem nic na ten temat
Polecam studio na Zaspie na Startowej mają vacu z rowerkiem i orbiterkiem, dodatkowo rolletic i masaże klasyczne, czynne 10-21, tel.585570259
Ja chodziłam na Chełmie,na Cieszyńskiego,byłam w sumie 6 razy ale do tego wyeliminowałam pieczywo,ziemniaki i słodycze.Schudłam,obwody się zmniejszyły,skóra rzeczywiście gładsza.

Niestety odradzam osobom,które mają skłonnośc do pękania naczynek.Ja mam a po tych zabiegach popękało mi więcej.
Ceny wtedy na wiosnę były atrakcyjne - 10 wejśc 150 zł a w godzinach porannych do 13-tej nawet 120 zł.
ja po pierwszej ciąży jak i po drugiej chodziłam na vacu - bieżnia i na 15 na rolki i jestem zadowolona. Skóra gładsza mniejszy cellulit, obwody no i moje wałeczki - mam tendencje do powstawania takiego wałeczka pod pośladkami i dzięki tym ćwiczenia ginie mi. Ja chodziłam na vacu w Gdyni na Pogórzu. Od września znowu mam zamiar trochę poćwiczyć.
zapraszamy na Witomino

Salon Fryzjerski Iza
hair&body

Gdynia Witomino
ul.Poprzeczna 17
obok basenu i ZS nr 7

( 58) 624- 51-59

http://www.vacu.net.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry