Widok

&*,*,*,*,*czerwcóweczki 20*,*,*,*,*&

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zakladam nowy i uciekam bo malz chce popracowac:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieńdoberek :)
I znowu mleko za oknem. Aż światło musiałam zapalić :)
podbijam i spadam na spacer :) kąpać się w mleku :D
hejka
a my dzis bylysmy 3 godzinki u mojej przyjacioly, ona musiala isc do lekarza wiec zajelam sie jej 2,5letnia cora, Nastuska troche tam marudzila ale w koncu zasnela i bylo oki, ale mi sie nic nie chce.........juz dawno nie mialam takiego lenia......................
elo
my też pochodziłyśmy 1,5 h w tej pogodzie... jakaś masakra a na południu podobno ok. 19 stopni !!! kurna blacha !
kupiłam dziś Marciolkowi ręczkawiczki fajna na sznurku, kremowe :) rozpinane na rzep, także nie trzeba rączki wciskać, noi cieplusie :)
Daga a dzieci karmione piersia szybciej przestają jadać nocą ?

no Alicja to kurcze możesz mieć lenia hihi taka 2,5 letnia pannica z dodatkiem Nastki to moga dać w kośc ;)

tak patrzę w przyszłym waku będzie trzeba rok dodać, bo już na 2009 się szykują kobitki hihi :)
wow, Marta dzis konczy 5 miechow:))))))))))))))))))
wszystkiego naj naj:)))))))))))))))
Samych słodyczy Martusi :)

My też juz po spacerze. Pogoda nie służy chyba ludziom, bo coś mało spacerowiczów ostatnio. Za to mojemu młodemu się przekręciło i śpi już 2 godziny :)

Madzia, w gazecie napisali tak:
"Zwykle butelkowe dzieci dość szybko przesypiają noce, choć nie zawsze tak się dzieje. Warto podać malcowi na noc kaszkę na mleku modyfikowanym. Jest bardziej sycąca niż samo mleko, więc być może dzidziuś spokojnie prześpi noc. Jednak niemowlę ma malutki żołądek i nie naje się na zapas. Może jeszcze potrzebować w nocy mleczka. Wiele maluchów budzi się na na nocne karmienia aż do końca pierwszego roku."
Buziaki dla Marci- duzo slonka i przytulania!
My dzis dzien pracowity mamy, mus jablkowy w sloikach zrobiony, prasowanko i sprzatanko. Sama nie wiem jak dfalam rade- ale po kapieli malego chyba odpadne razem z nim.
dokladnie czerwcowe dziewczyny '09 juz sie rozkrecaja, a my nadal na 'chodzie'- tak trzymac!:)
Uciekam bo maly cos marudzi
no to gonimy babeczki, gonimy zeby nowy zalozyc wateczek:)))

zaraz przyjaciola wpadnie na kaffkie (czyt.herbatkie bo kaffki to ja nie pije:)), hehe
to spadam
dziękuje w imieniu MArciolka :)

Daga dzięki ... do roczku jeszcze więcej niż połowa haha to poczekamy :/ ale może nasze maluszki będą wyjątkowe .... rekord Marty to od 20,30 do 5,55 ;) także było blisko ideału ;) w każdym razie teraz się popsuła :/

no Alibabka to dałaś czasu, ja dziś prasowałam "prawie cały dom wyprasowałam ;)"

milego "kaffffkowania" hehe Ala
no to dobranoc dziewczyny !
ide kapac malego i razem z nim spac- tylko butli nie ma mi kto zapodac hehe
do jutra !
To poszalałyście dzisiaj dziewczyny. Ja cały dzień bawiłam się z małym. Już super opanował przewracanie się na brzuszek, ale z powrotem na plecki nie potrafi i się biedak denerwuje :)
no to tak jak Marta, tez się nerwuje ale co raz mniej, bo już częśćiej udaje się jej zrobić przewrotkę na plecy

Hej, hej!!! O nie!!! Ja chyba nie dam rady wstawać do Kuby w nocy tak długo :/ Dziś padł rekord. Wstawałam chyba z 8 razy. Sama już nie wiem... MASAKRA!!! W tym 2 razy obudził się z płaczem-pewnie coś mu się śniło :( Fakt jednak jest taki, że rano byłam niemal nieprzytomna :(
Sto lat dla Marcioszki!!!
Jej, to rzeczywiście masz nieciekawe noce. Najgorsze jest to, że w karmieniu nikt Ci nie pomoże. I tu wielki ukłon w stronę mam butelkowych. W tej kwestii mają o wiele wygodniej :)
Heh! Nic dodać, nic ująć :(
Maja na pewno kiedys będzie lepiej..
Marta właśnie.. w sumie dopiero, z 2 godzinnym poslizgiem zasypia... zołza jedna !
ahoj na pokladzie,
mialam juz smigac do lozeczka ale jeszcze zajrzalam do naszego watku a tu widze gadu gadu noca........... baju baju w dzien, hehe

Nastuska tez dzis zasnela pozniej no ale przeciez mielismy gosci;)tak wiec dopiero o 20 przyciela komara:)
zobaczymy o ktorej sie obudzi, cos ostatnimi czasy nie przesypia tak ladnie nocy, budzi sie okolo 3/4tej glodna... choc zeszlej nocy spala pieknie:) od 19.30 do 6tej rano:))) i to jest moja Nastusia, hehe

no nic, zwijam zagle, do jutra
ahoj:)))
ej dziewczynki,

a co to?jaki tu spokoj...na na na na, hehe

u nas pieeeeeeeekne sloneczko wiec jak tylko Nastuska wstanie z drzemki , zje i smigamy na spacer i zakupy:)))
Ale fajnie :) U nas w końcu nie ma mgły. Ja też czekam, aż mały się obudzi i na spacer.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry