Widok

&*,*,*,*,*czerwcóweczki 20*,*,*,*,*&

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zakladam nowy i uciekam bo malz chce popracowac:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) Niedługo Martkowi będziemy śpiewać :)
Heh! Faktycznie :)
No to super, że śpiworek spodobał się Pawełkowi. Wy też na pewno będziecie z niego zadowoleni :)
"Na zewnątrz mgła..." :)
Pawcio dziekuje za zyczenia, a wczoraj od nas dostal swoje pierwsze autko ( w koncu to juz 5 mies :-) ) , na poczatku przygladal sie jemu ze zdziwieniem, ale pozniej -jak wszystko - autko powedrowalo do buzi :) chyba mu sie spodobalo:)
A nam sie spodobal wybor zabawki w sklepie - taka radocha, malz juz mial ochote kupic samochodzic zdalnie sterowany, ale na szczesie udalo mi sie go przekonac ze to za wczesnie :)

Te kropka na dziaslach to poczatkowo mogla byc podrazniona sluzowka no i jakas bakteria sie tam dostala wiec 'wyprysk' gotowy- samo przejdzie.
milego dnia dziewczyny !
hmm no jakaś ta kropka bledsza, może podrażniła sobie jakąś zabawką ?! nie mam pojęcia :)

no to Pawełek szczęściarz ! ma już autko hehe no mój mąż też chce Marcia kupic zdalnie sterowane... hahaha tylko to chyba byłby prezent dla niego samego ;) juz wyobrażam sobei te prezenty dla córeczki ...samochody, kolejki i inne "damskie" zdobycze hehehe chociaż ja sama jak byłam mała bawiałm się samochodzikami
U nas tatuś jeszcze przed urodzeniem się małego, latał po sklepach z zabawkami. A najbardziej cieszy go fakt, ze w końcu bezkarnie będzie mógł kupić "dziecku" Lego :)
Jak byłyśmy małe to mojej siostrze i mi nasz tata kupił właśnie kolejkę :) A jak Mikołaj przyniósł nam Lego, to rodzice wieczorami sami się nim bawili :)
hejka,

no tak to juz jest z tymi zabawkami, hehe
ja tez mialam zdalnie sterowany samochod:), mama bardzo czesto szyla z nami ubranka dla lalek i "pomagala" ukladac lego, hehe

z nami pewnie bedzie podobnie, ja mezowi powiedzialam ze moze kupowac bezkarnie samochody czy kolejki, hehe a co, bedziemy sie wszyscy bawic:)))

a ostatnio na osiedlu widzialam tatusia z dwoma corami i ........ dwa wielkie auta zdalnie sterowane, hehe tatus mial niezla zabawe;) a cory sie przygladaly:)))
Myślę, że mój mąż bardzo chciał mieć chłopczyka, żeby zrealizować swoje dziecięce marzenia odnośnie zabawek :)

A już na pewno z wnuka cieszy się mój tato. Mój brat kiedyś jeździł na gokartach i teraz jego samochody stoją u taty w warsztacie.Teraz zostały przeproszone, ze o nich zapomniano, a tato nie może się doczekać, aż Paweł w nie wsiądzie :D
ach ci mezczyzni, hehe :)))))))))))))))))

a ja dzis znowu dostalam przesylke z produktami reklamowymi dla Anastazji, tym razem z Hippa i tak sie domyslam ze to chyba z ankiet ze szkoly rodzenia:))))
Fajnie :)

Przydają się ? Co w nich jest ?
zapomnialam wczesniej powiedziec ze i ja dostalam reklamowki z Nutricia 2x ( gdyt mial 2. i 4. m-ce)wiem ze to ze szkoly rodzenia, bo Bebiko sponsorowalo album ' moj pierwszy rok' (z najwazniejszymi wydarzeniami w ciagu pierszego roku) - fajna rzecz.
A wewnatrz byl sliniak, reklamowka mleka nastepnego, frutapura , sloiczek z obiadkiem i poradnik zywienia malego dziecka.
A ja z Nutricii dostałam tylko jedną przesyłkę, a z innej firmy w ogóle nic :(
ja dostałam tylko z hippa jedną paczkę i gazetkę mój maluszek czy jakoś tak ... no i taką w szpitalu

a dziś Marta miała dzień "dobic mamę" ...
spala tylko 2 godzinki na spacerze .... bo była padnięta, a zazwyczaj śpi tylko godzinę, ale przed południem ma 30- 40 min drzemki.. dziś ją odpuściła i potem do wieczora tańce... małż przyjechał to od progu wręczyłam mu niunie...
w reklamowkach sa rozne probki, dzis w tym hipp byl obiadek w sloiczku dynia z ziemniaczkiem,do tego lyzeczka, krem , herbatka jablko z melisa, rozne ulotki i kilka kuponow do rossmana, jeden na dsrmowa paczke a inne to kupony ze znizka 20-25% na rozne produkty, jedzonko, herbatki, soczki i kosmetyki:))) na pewno wykorzystamy je:)))
no tgo dokładanie taka paczka jaką ja dostałam :)
Marcie smakowała dynia z ziemniaczkami, herbatka też, zakupiłam ją i teraz sobei popija :)
Wow, to fajnie, że takie prezenty dają, a nie tylko ulotki :)

Madzia, Paweł też dzisiaj jakiś nieswój. Spał tylko 2 razy w ciągu dnia i to nie całe pół godziny. A w ogóle był marudny i tylko ciągle na rączkach. Tatuś podobnie, jak u Ciebie, w drzwiach dostał małego w prezencie :)
może to mali meteopaci hihi czy jak to tam się zwie ;)
Może. Spacer w chmurach widać im nie odpowiada :)
A u nas w miarę normalnie :) Chociaż w ciągu dnia, bo w nocy 4 pobudki :///
Ciekawe, kiedy skończy się to nocne karmienie. Teraz w "Mamo to ja" przeczytałam, że butelkowe dzieciaki mogą jeść w nocy do końca 1-wszego roku :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry