Widok

czerwiec 2006r.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kto ślubuje w czerwcu 2006r?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też 10.06.2006r. :)) i też w Katedrze, termin i godzinę mamy już ustaloną.

Czy ktoś jeszcze ślubuje 10.06.2006r.?
Pozdrawiam gorąco :))

image
Witam!
Czytam Wasze forum od około miesiąca i uważam, że jest super.

Ja narazie jeszcze nie mam ustalonej dokładnie daty ślubu, ale marzy się nam właśnie 10 czerwca 2006, ponieważ poznaliśmy się 10.06.2000 roku :) i to też była sobota :)

Ale nie wiem, czy uda nam się wszystko zorganizować, no i oczywiście zebrać fundusze na wesele :)

Jak narazie liczymy, ile osób chcemy zaprosić, no i na ile bedzie nas stać, a w piątek zamierzam z narzeczonym zrobic sobie wycieczkę po kilku hotelach i dowiedziec się o ceny i jakie terminy mają jeszcze do dyspozycji na wakacje przyszłego roku. Byliśmy tylko w Kozim Grodzie, ale ceny mja troche wygórowane no i daleko troszke, więc zrezygnowaliśmy.

Pozdrawiam
Justyna
Witam
ja mam ślub 3 czerwca ale przygotowania jak na razie daleko w polu...na razie mam salę ,fotografa i wstępnie kościół
pozdrawiam i powodzenia :)

ivet mam pytanie do Ciebie?

pisałaś kiedyśże zarezerwowałaś faltom, a potem, że planują ajkieś podwyżki .... przy jakiej sali w końcu zostałaś? znalazłaś coś innego? możesz mi coś więcej powiedzieć o tych podwyżkach?

Będę bardzo wdzięczna
Dziękuję

image
Tak jak wcześniej pisałam mamy już knajpę "Kaszubska Strzecha" w Goręczynie, kościół , fotografów B&W , zastanawiamy się nad kamerzystą czy w ogóle Go brać , na 80% zespół mamy i chyba będe miała już w sobotę moją wymarzoną sukienkę Pronovias model Rubin już doczekać się nie mogę podróży do Warszawy mam nadzieje , że będzie pasować :)

Pozdrawiam czerwcowe Beti :)

No to Sylwia i Przemek prawdopodobnie 3 czerwca...
ale dokladny termin bedzie znany jutro :-))

A my daleko w polu.... nawet nie wiemy czy bedziemy wesele robic :-))

i w sumie blisko katedry ... wiec moze spotkamy sie w parku oliwskim :-))
Pozdrawiam...
no i wiadomo ze bedzie to 24 czerwiec :-))
ivet ..... powiedz coś :))
dziękuję

image
czy wiecie coś o podwyższkasz w faltomie?? Słyszałam, ze były ale nie wiem na jakim poziomie
Dziewczyny pomóżcie .
Nie wiem czy wypada nie zakładać pod sukienke pończoch , chciałabym iść w odkrytych butach ponieważ , będzie to już początek lata i po drugie nie podobają mi się żadne zakryte buty :( .....

Pozdrawiam Beti

Jesli buty bez palców to chyba nie masz innego wyjścia tylko bez pończoch, bo przeciez jak by wyglądał taki szew przy palcach ...... A moze sa pończochy bez szwów ???? Może sie rozejrzysz, bo jesli planujesz tańce to nog amoże troszkę spuchnąc i but ocierać ....

Andzia napisał(a):

> kto ślubuje w czerwcu 2006r?
Czesc to poprzednie to nieudana próba .Ja i moj narzeczony Tomek bierzemy slub 16.06.06. mamy juz sale (Orchidea) i zespół (Yacotaco). Kościółek tez już wybrany tzn.Cystersów w Oliwie! Fotgrafa tez już mamy upatrzonego ale nie wiemy co do kamerzysty. Pozdrawiamy wszystkich czerwcowych nowożeńcówi do usłyszenia na forum.
Cystersów w Oliwie, na ul. Leśnej? Pytam, bo niektórzy mylą z tym na ulicy cystersów:-). Jeśli na Leśnej, to gratuluję wyboru, fajnie prezentuje się na zdjęciach, dobre oświetlenie, jasny kościół.
Tak zgadza się to kościół na Leśnej. Cieszymy się że sie podoba zależało nam na kościele z tzw. "duszą". Dzieki za miłe słówko pozdrawiamy.
U mało kogo widze w planach kamerzyste :o) Jak chcecie a jeszcze nie macie to zapraszam.
O jakość filmu możecie sie zapytać jednej już żonatej BAŚKI która też jest na forum.
0692-995-549 344-12-19 marmix1@wp.pl
My 3 czerwca 2006:)
Czesc Aga! My tez 3 czerwca. A w jakim kosciele?
Hej dziewczyny ...ja tez 3 czerwca ;)

My tez 3 czerwca :)
do góry