Widok
Witam!
Czytam Wasze forum od około miesiąca i uważam, że jest super.
Ja narazie jeszcze nie mam ustalonej dokładnie daty ślubu, ale marzy się nam właśnie 10 czerwca 2006, ponieważ poznaliśmy się 10.06.2000 roku :) i to też była sobota :)
Ale nie wiem, czy uda nam się wszystko zorganizować, no i oczywiście zebrać fundusze na wesele :)
Jak narazie liczymy, ile osób chcemy zaprosić, no i na ile bedzie nas stać, a w piątek zamierzam z narzeczonym zrobic sobie wycieczkę po kilku hotelach i dowiedziec się o ceny i jakie terminy mają jeszcze do dyspozycji na wakacje przyszłego roku. Byliśmy tylko w Kozim Grodzie, ale ceny mja troche wygórowane no i daleko troszke, więc zrezygnowaliśmy.
Pozdrawiam
Justyna
Czytam Wasze forum od około miesiąca i uważam, że jest super.
Ja narazie jeszcze nie mam ustalonej dokładnie daty ślubu, ale marzy się nam właśnie 10 czerwca 2006, ponieważ poznaliśmy się 10.06.2000 roku :) i to też była sobota :)
Ale nie wiem, czy uda nam się wszystko zorganizować, no i oczywiście zebrać fundusze na wesele :)
Jak narazie liczymy, ile osób chcemy zaprosić, no i na ile bedzie nas stać, a w piątek zamierzam z narzeczonym zrobic sobie wycieczkę po kilku hotelach i dowiedziec się o ceny i jakie terminy mają jeszcze do dyspozycji na wakacje przyszłego roku. Byliśmy tylko w Kozim Grodzie, ale ceny mja troche wygórowane no i daleko troszke, więc zrezygnowaliśmy.
Pozdrawiam
Justyna
Tak jak wcześniej pisałam mamy już knajpę "Kaszubska Strzecha" w Goręczynie, kościół , fotografów B&W , zastanawiamy się nad kamerzystą czy w ogóle Go brać , na 80% zespół mamy i chyba będe miała już w sobotę moją wymarzoną sukienkę Pronovias model Rubin już doczekać się nie mogę podróży do Warszawy mam nadzieje , że będzie pasować :)
Pozdrawiam czerwcowe Beti :)
Pozdrawiam czerwcowe Beti :)
Czesc to poprzednie to nieudana próba .Ja i moj narzeczony Tomek bierzemy slub 16.06.06. mamy juz sale (Orchidea) i zespół (Yacotaco). Kościółek tez już wybrany tzn.Cystersów w Oliwie! Fotgrafa tez już mamy upatrzonego ale nie wiemy co do kamerzysty. Pozdrawiamy wszystkich czerwcowych nowożeńcówi do usłyszenia na forum.