Widok

czerwone policzki od mrozu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny nie wychodzimy na dlugo ale Hania ma takie czerwone policzki , smarujemy jej kremem nivea ale może jest coś lepszego , boje się że jej odmrożą sie te policzki , nawet w domu pozostają czerwone , co mam robić ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja corcia tez miala po nivea czerwone poliki,teraz smarujemy Dermobaza z apteki.
A dzis maz niechcacy nasmarował znowu nivea,tyle ze nałozył taka bardzo gruba warstwe i czerwonych polików nie ma.
to może za cienka wartswa ale ja tak dosyć smarowałam , sama już nie wiem , może zmienie krem poprostu na jakiś lepszy ,
czy to zejdzie bo wlaściwie ma takie poliki od kilku dni ?
Tylko czy użyłaś kremu przeznaczonego na mróz?? bo jesli to jakiś zwykły nivea to może zamiast porządnie natłuścić i ochronić, nawilżył skóre i na mrozię powstały podraznienia ?
uzywałam tego nivea na każda pogodę który chroni przed mrozem , wiatrem i chlodem , i wlasnie boje sie ze to jakies podraznienia , jak dluzej jest w domu w cieplym to to zanika , ale nie do końca . nie bede z nia chodzila na dwor , tyle co trzeba tylko, inny krem jakis dobry i moze zejdzie
tylko jaki krem ?
może ktos ma jakis dobry krem godny polecenia ?
moze spróbuj ta dermobaze ona jest tłusta i bez wody,http://forum.trojmiasto.pl/Jakim-kremem-smarujecie-buzke-dzieciom-przed-wyjsciem-na-mroz-t305997,1,16.html moze ten wątek ci pomorze.
Nivea ma wode w sobie! Koniecznie musi byc krem bez wody. My smarujemy Babydream i zero czerwonych polików
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale tam jest napisane ze nie zawiera wody
a to nie wiem ale słyszałam własnie że Nivea jest do d***
no własnie , i dlatego musze go jak najszybciej zmienic tylko najgorsze ze ile ludzi tyle opini o kremach i chyba trzeba poprostu probowac , mam nadzieje tylko ze zejda jej te zcerwone policzki , bo bardzo sie martwie
babydream ma wodę, bo właśnie po nim moja miała strasznie czerwone policzki, dopiero wtedy wpadłam na pomysł, żeby sprawdzić .. no i Aqua jak wół ..

a nivea ten na każdą pogodę nie ma
no ale po tym nivea ma właśnie czerwone policzki
hmm Madzia po babydream nie ma czerwonych polików więc dla nas jest ok
może sprobuje tego babydream , teraz najwazniejsze zeby te czerwone policzki zeszly
każde dziecko reaguje inaczej ;)

w zeszłym roku, hmm.. albo wcześniej, stosowaliśmy w domu dużo oilatum bo Młoda miała podejrzenie odmrożonych policzków, i wszystko było super ..

w tym roku kupiłam też na te czerwone poliki i co? po każdym posmarowaniu jakby ktoś ją wystrzelał po pyszczku ;)
no wlasnie bo ja w zeszłym roku tez uzywalam nivea i bylo wszystko ok , poprostu bede probowala , a co najlepiej teraz na te czerwone policzki czy jest jakis krem specjalny ?
my smarujemy nivea i młodszy ma zawsze czerwone poliki a starszy nie ma w ogóle czerwonych.
ale w domu jak cieplo tez maja czerwone bo wlasnie córci nie chca zejść te czerwone policzki i martwie się żeby to nie bylo wiadomo lekkie ale jednak odmrożenie , a czy to schodzi ? bo boję się zeby nie zostały ślady jakies po tym

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry