Widok

czerwone worki pod oczkami

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mój mały od jakiegoś czasu ma czerwone worki pod oczami zastanawiam się czy to może alergia czy może ktoś miał podobny problem nie wiem czy spytać leakarza czy jeszcze zaczekać, a może to od slońca choć wiadomo nie wystawiam go na opalanie.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj mlodszy czasem ma takie czerwone otoczki (troche jak panda wyglada ;-), pytalam lekarki i powiedziala mi, ze dzieci alergiczne tak czasem maja
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u nas podobnie od dłuższego czasu, najpierw pediatra zleciła badanie moczu - wszystko ok, kazała obserwować, ja też obstawiam że to coś alergicznego ale póki co nie robiłam badań w tym kierunku
u nas mała miała na wiosnę później przeszły i teraz znowu sie pokazały poza tym niema zadnych innych objawów wiec czekamy,nie trze oczu nie ma kataru ani problemów z brzuszkiem.
dzięki dziewczyny amelka fajnie cię znów usłyszeć -jak malutka???
O właśnie Amelka, jak mała, jak u Was?
Góralko-nasz Janek miał czertwone worki , jak ząbkował- nadal ząbkuje:0- objaw stanu podgorączkowego, delikatnie opuchniete są naczynka ,a czasami nawet lekko popekają...
dzięki dziewczyny, jakoś leci, Joasia zdrowa i ładnie rośnie do tego szybka na czworakach jak błyskawica. Te podpuchnięcia to może być coś od ząbków, u nas teraz mocno idą więc pewnie też to ma znaczenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurcze mój mały coś próbuje raczkować ale na razie powoli chyba dziewczyny są szybsze a worki fakt może i od zębow bo idą na górze już dwa!!
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry