Widok

czesc:) kto był osratnio w kinie i moze mi polecic cos fajnego na co warto pójsc?

ogolnie moge powiedziec ze lubie hirrory i komedie- moze mi ktos polecic cos fajnego co jest aktualnie grane? mam jeszcze pytanie czy był ktos na filmie 2012? i co o nim sadzicie? warto na niego isc? pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojejejej co za byki narobiłam sorki nie patrzyłam co pisze i teraz juz nie moge poprawic.
Ja byłam na 2012 - fabuła jest amerykańska do bólu. Ale jeśli ktoś, tak jak ja, lubi dobre efekty, to warto pójść. Bo to zdecydowanie nie jest film do oglądania na telewizorze ;)
byłąm na 2012 i według mnie taki sobie , momentami mocno przesadzony , bardzo podobny do filmu "Pojutrze"
dzieki dziewczyny. a mogłybyscie polecic jakis inny fajny film?
księzyc w nowiu :DD ale to rarytas głównie dla fanów sagi Stephanie Meyer :)) czyli m.in. dla mnie :D
Równiez obstawiam ksiezyc w nowiu:) Takiego romansu nie było juz dawno:)) Efekty tez niczego sobie:)
a na jakiejs dobrej komedi albo horrorze ktos był?
świetny był Rewers
a ten rewers to o czym? i jaki rodzaj filmu to jest? komedia.....?
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=37538
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
"Jak zyc" - goraco polecam :o))

Inne tematy z forum Kobieta

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (74 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry