Widok

czesci do emmaljunga

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie w gdyni kupie czesci do emmaljunga?na lotnisku w londynie zlamali mi czesc od budy,ktora wpina sie w spacerowke i chce jak najszybciej ja naprawic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Gdyni to nie wiem ale moj szwagier pracuje w emmlajundze w Skarszewach i bede sie z nim widziec w niedziele to moge zapytac o ta czesc
Myślę że powinnaś zapytać w Bobowózkach - jednakże jeśli masz Smart Duo Combi to może być problem bowiem z tego co się dowiedziałam w nowej kolekcji którą właśnie wprowadzają nie ma już tego modelu.
image

ja mam wozek zakupiony jakies 3 lata temu. aleksandra27 bylabym Ci bardzo wdzieczna ale i tak sie zapytam w bobowozkach bo mam niedaleko
to na "Pólku" w Skarszewach robią emmeljunga właśnie? A zastanawiałam się co to za "wózkarnia" :)
tak to emmaljunga:)

jasne ze zapytam , tylko jesli bys mogla top poprosze o zdjęcie tej czesci abym mogla lepiej wytlumaczyc o co chodzi.
jutro zrobie zdjecie i wysle.z gory dziekuje za pomoc
ej nie ma sprawy, przeciez trzeba sobie pomagac.
Na Żabiance (Oliwa? - na Grunwaldzkiej) jest sklep Emmaljungi. Zadzwoń tam może albo podjedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A dlaczego nie reklamowałaś uszkodzenia na lotnisku? Takie uszkodzenie jest z ich winy i nie ma problemów z załatwieniem reklamacji.
image
image

image
Tel.: 58 341 41 42
Faks: 58 341 41 42 sklepfirmowy@emmaljunga.pl
mailto:sklepfirmowy@emmaljunga.pl
aleksandra27 udalo mi sie zamowic czesc do wozka wiec juz niebede fatygowac Ciebie i Wojego szwagra.dziekuje za pomoc

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

do góry