Widok

uczucie ciagniecia w poczwie????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny moze tez mialyscie taki obiaw? Wczoraj jak tylko chodzilam to co np. 2 minuty lapalo mnie to dziwne ciagniecie polaczone z bolem i odpuszczalo, ale tylko jak szlam na spacer.
Dzis w sumie dopiero wstalam ale czuje jak siedze ze tez mnie zaczyna tak dziwnie ciagnac. dodam ze to dopiero 30 tydzien sie zaczal.
image

image
20 lipca 2007
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak,mam to od bardzo dawna.jakos od 7 miesiaca.to normalne i po prostu niezbyt przyjemne.pod koniec ciazy sie nasila jeszcze bardziej,bynajmniej u mnie.
image
Dzieki justi. Ty jeszcze na chodzie:)))??
U mnie wlasnie jest tez 7 miesiac, a tu nawet mnie nie zbadaja ginekologicznie wiec najperw pytam, gdyby bolalo mocniej to zadzwonie do poloznej. Justi a Ty ´rozmawialas o tym z lekarzem?
image

image
20 lipca 2007
tak pytalam o to ginkę.mowila ze to jak najbardziej normalne.pozniej doszedl jeszcze ból pochwy zwlaszcza przy chodzeniu tak jakby ktoś tam porządnie przywalił..hehe.taka obolała byla/jest.po prostu miesnie sie naciągają i macica sie rozciaga i stąd ten ból.
No ja na chodzie...narazie mam skurcze co godzine połtorej...Ale jutro rano i tak mam sie stawic do szpitala:D
image
Dziekuje, no to ciagniecie jest polaczone z bolem, mam nadzieje ze przejdzie, to mnie jakos bardzo nie boli tylko martwie sie zeby nie byl to jakis objaw przedwczesnego porodu itp.
image

image
20 lipca 2007
to przejdzie wszystko....po porodzie:DDDD
Niestety nie wczesniej.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry