Widok

czy Wasi faceci też tak...? :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny!
Ale się dziś uśmiałam... Nagrałam mojego męża, bo uznałam, że trzeba to uwiecznić. Na urlopie kolejny dzień gra w Warcrafta ale dziś już pobił samego siebie:). Mało się nie popłakałam ze śmiechu...
Obieram ziemniaki, a tu nagle na całe mieszkanie:
"Zarządzam odwrót!!! Zarządzam odwrót!!! Ataaak!!! Gonimy ich!!! Śmierdzieli!!! No! Moje chłopaki!!!"
Wykrzykiwał jeszcze jakieś tajemniczne słowa po angielsku, ledwo co utrzymywałam aparat.
Śmieszni Ci faceci są!
Czy Wy też macie jakieś takie historie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej
Poplakalam sie ze smiechy czytajac wasze wypowiedzi:-)ale ciesze sie, ze nie jestem sama z problemem:-)
Moj tez gra strasznie duzo, co najmniej 4 godziny dziennie, tera na czasie jest Heros, czy jakos tak, ale niedawno gral strasznie duzo w Diablo, i kiedys chcialam o cos go poprosic, zeby na chwile przerwal, to tylko uslyszalam
a On- nie przeszkadzaj mi teraz, bo zabijam Piekielne Scierwojady!!!!

ech...
Twojemu mężowi po prostu brakuje kobiety. Nic więcej. Dlatego zajmuje się komputerem. I pewnie gołe baby nocami także ogląda :)

Może za jakiś czas się obudzisz. Z ręką w nocniku. I wtedy nie będzie ci już tak zabawnie...

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

a Ty Ponury, nie oglądasz?

Oglądam i mam odwagę się do tego przyznać. Nawet własnej narzeczonej. I nie rzutuje to na jakość naszej miłości. Szczerość i rozmowa to podstawa.

A wasi faceci mają odwagę? No chyba hipokrytami i świętymi nie są?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry