Widok

czy Wasi faceci też tak...? :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny!
Ale się dziś uśmiałam... Nagrałam mojego męża, bo uznałam, że trzeba to uwiecznić. Na urlopie kolejny dzień gra w Warcrafta ale dziś już pobił samego siebie:). Mało się nie popłakałam ze śmiechu...
Obieram ziemniaki, a tu nagle na całe mieszkanie:
"Zarządzam odwrót!!! Zarządzam odwrót!!! Ataaak!!! Gonimy ich!!! Śmierdzieli!!! No! Moje chłopaki!!!"
Wykrzykiwał jeszcze jakieś tajemniczne słowa po angielsku, ledwo co utrzymywałam aparat.
Śmieszni Ci faceci są!
Czy Wy też macie jakieś takie historie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie roznosi czasami jak siedzi i gra w tzw. "n*********nki". Warcraft jeszcze ujdzie, ale jak patrzę czasem z jakim zaangażowaniem i skupieniem strzela, wypruwa flaki używając przy tym różnych dziwnych narzędzi, itp., a moje prośby w zrobieniu czegoś zaczynają się nawarstwiać, to mnie normalnie szlag trafia :D

Też zawsze mnie to wkurza ale ponieważ teraz ma urlop, a i tak w domu mi pomaga, to nie złoszczę się... no chyba, że już zupełnie o mnie zapomni. Każdemu się przecież należy trochę relaksu... Sama pamiętam jak potrafiłam grać do 4 nad ranem tworząc moją wirtualną rodzinę w THE SIMS:)
całe szczęście,że mój mąż nie gra w żadne gry, bo chyba bym go pogoniła razem z kompem!:))zupełnie tego nie jestem w stanie zrozumieć i chyba by mnie to wcale nie śmieszyło:)))))))))ale to moje zdanie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry