Widok

czy Wasze dzieci czesto sa zapraszane na urodzinki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mlody chodzi do przedszkola od wrzesnia i nie bylo organizowanych zadnych urodzin jeszcze..A jakjest w Waszych przedszkolach? i czy twedy zapraszacie cala grupe czy wybrane osoby? i jak dajecie zaproszenia? z ciekawosci pytm,my majowi dopiero;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dosyc często w grupach starszych 4-5 lat , zaprasza się przeważnie wybrane osoby z grupy
aa zaproszenia dawałam rodzicom lub wkladałam w szatni w odpowiednią szafkę
ja robiłam pierwszy raz synkowi zaproszenia zrobilismy sami i dalismy dwa tygodnie wcześniej i wszyscy zaproszeni byli!!! zapraszalismy osoby znane i 3 nieznane ktore syn od razu polubił!!!!
Moja też od września i jeszcze urodzin nie było wyprawianych, bo dzieci się nie poznały na tyle.
Za to jak syn chodził to majątek wydawałam na te prezenty. Każde dziecko po kolei robiło imprezy i zapraszane były wybrane dzieci. Mój był lubiany, więc chodził niemalże na każde urodziny.
Nie wyobrażam sobie zaproszenie całej grupy, jak Oli ma 32 dzieci :)
moja Majcia jeszcze nie wiadomo :) ale mojej siostry córcia chodzi do przedszkola i siostra mówiła JAK TAK DALEJ POJDZIE TO JA ZBANKRUTUJE ostatnio się trafiło co dwa tygodnie jakas impreza w przedszkolu
sama jak robiła urodzinki dla małej to zaprosili wybrane osoby w grupie jest 23 osoby plus pare innych dzieci zrobiłoby się 30 wiec siostra podcieła koszty i dali tylko najlepszym kolezankom zaproszenie
image[/url]
jak moja córka chodziła do przedszkola, to bardzo często chodziliśmy na urodziny. Naprawdę można zbankrutować na te wszystkie prezenty. Jak Wikusia miała urodziny to zapraszaliśmy wybrane dzieci z grupy. Zresztą wszyscy tak robili. Nikt nie zapraszał całej grupy.
U mojej córki w pierwszej grupie nie wyprawiało się urodzinek, jeśli dziecko je miało to do przedszkola rodzice przynosili cukierki, lizaki lub żelki, soczki i Panie wychowawczynie organizowały takie urodzinki. Teraz jest w drugiej grupie i zaczęły się urodzinki organizowane na salach zabaw. My takie wyprawiałyśmy na 10 osób, bo finansowo na całą grupę byśmy :) Anielka jak była zaproszona to też było około 10 dzieci. W listopadzie byłyśmy już dwa razy, już powoli boję się o nasz portfel staram się nie przekroczyć 30 zł na prezent.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (93 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry