Widok

czy któraś robiła kuchnię na wymiar....?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję namiarów na słownych i w miarę tanich wykonawców kuchni na zamówienie.
Będzimy mieć małą kuchnię i trzeba wykorzystać całą dostępną przestrzeń.
Dużo jest takich firm na giłdzie w Pruszczu np. ale czy są dobrzy nie mam pojęcia-na zdjęciu zawsze wszystko ekstra wygląda....

imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

u mnie kuchnia na wymiar wyszła super. robiłam z artcore i jestem zadowolona i z jakości i z ceny
Szukam firmy, która robi meble kuchenne na wymiar i współpracuje z firmami produkującymi AGD.
Czy ktoś słyszał o firmie "studio net"?
Będę wdzięczna za informację.
Pozdrawiam

Fajne farby ma nobiles z serii cztery pory roku- bardzo ładne kolory i maluje sie nawet trooche lepiej niż DuluxeM . dULUź MAMY W SALONIE , A NOBILES W SYPIALNII ONBA KOLORY SUPER, TYLKO UWAZAJCIE BO NA SCIANIE WYCHOFDZą INTENSYWNIEJ NIZ NA MAłYM KWADRACIE W SKLEPIE ups pisałam z capsem sorki

my robilismy kuchnie na wymiar

My robiliśmy kuchnie na wymiar ładana i nie za droga :) Wykonanie w Gdańsku. Jak chcesz namiary to napisz do mnie na prywatny e-mail tak około środy :) Podam ci namiary.

ZAZDROSZCZĘ:))JA JESZCZE GODZINKĘ:(((((PAPA
dzieki za info,
to forum jest studnią bardzo pożytecznych informacji:)
i oczywiście można spotkac fajne dziewczyny:)
pozdrawiam i spadam do domku...wreszcie:)
imageimage
liczysz powierzchnię m2 ścian i na każdej farbie masz info na ile wystarczy metrów...a podkładu mieliśmy tzn po ścianach przelecieliśmy białą farbą, to są kartongipsy, ale farba dulux, albo beckers, który jest moim zdaniem jeszcze lepszy pokrywają wszystko
a ile farby na m2? to sie jakos przelicza? no i czy używałeyście podkłądów?
mam kolorek na ścianie i musze go zakryc...
imageimage
też nie próbowałam, ale my w zasadzie kupiliśmy pierwszy lepszy wałek w castoramie i był git:)
nie probowalam, wiec nie moge polecic ;-). asia1980 napisał(a):

> no prosze, podobno sa takie walki ze farbe wlewa sie do niego
> polecacie taki patent?
>
> imageimage
no prosze, podobno sa takie walki ze farbe wlewa sie do niego polecacie taki patent?

imageimage
walkiem latwiej niz pedzlem! Szybciej!
walek doradza ci w sklepie, bo to zalezy od farby. Jesli bardzo gesta to taki z furekiem ale bardzo gestym, a jak zadsza farba to moze byc gabczasty walek.
A tez sioe zgadzam ze duluxem sie super maluje. Malowalismy pokoj i jedna sciane chcialam miec ciemnopomaranczowa a reszta lacznie z sufitem kremowa. Kremowa mielismy duluxa - zero problemow, na cekolowana sciane 2 warstwy i pieknie pokrylo. A pomarancz Dekorala "meksykanskie chilli" - i malowalo sie okropnie. Chociaz farba byla drozsza od duluxa. Mamy 4 warstwy na biala wycekolowana sciane polozeone i jeszcze sa delikatne zaciekie. Balismy sie malowac jeszcze jedna wastwe, bo by jeszcze odpala. Takze tylko dulux!
ja specjalnie wzięłam te szafki cargo bo są bardzo pojemne a przy okazji ładnie to się ułożyło w całości

no prosze a trudno sie maluje walkiem? nie malowalam nigdy:))
i jakie wałki polecacie jak coś...bo podobno to też ma znaczenie...
imageimage
a nazwy farby maja super...beka na maksa.
wiper a to celowo taka szafke wzielas czy mialo to byc wypelnieniem przestrzeni bo pelna szafka za duza...?

imageimage
wlasnie nie...bardzo lekko sie malowalo!
To jest farba akrylowa, ale o bardzo gestej konsystencji. Takiej jak te silikonowe czy cos tam. Ale wlasnie o dziwo nie bylo w ogole problemu z malowaniem, dwie warstwy i po krzyku. Sciana jest gladka i sliska w dotyku-taki efekt jakby olejnej farby. I oczywiscie juz ja zdazylam wybrudzic - przejechalam niechcacy pierscionkiem i zrobilam szara kreske. Ale wzielam plyn do naczyc i mokra sciereczke i nie ma nawet sladu. Takze jest dobrze!
do góry