Widok

czy ktos chodzi do dr.Zofii Pankrac?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam czy któras z was chodzi do gin dr. Zofii Pankrac? jesli tak to jakie macie zdanie o tej kobitce?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
śmieszne ma nazwisko :P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to prawda:) wiem ze przyjmuje w endomedzie a zaspie. zastaawiam sie jaka ona jest w stosunku do pecjentek?nikt do niej nie chodzi?:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja słyszałam super opnie na jej temat, sama zamierzam do niej isc

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam dzis i jestem zadowolona. musialam zmienic gin bo poprzedni..ech szkoda gadac.. no i pani zofia pakrac opanowaa serdeczna usmiechnieta wysluchala moich oczekiwan wzgledem nowego giekologa zgodzila sie mnie przejac wypytala zwazyla zbadala przejrzała wszystkie wyiki jakie do tej pory zrobiłam skierowała na badania na moje watpliwosc odpowiadala spokojnie z pocieszeniem i uspokojeniem, na koniec dala swoj nr telefonu. gdy zazartowała to byly to zarty z kultura i na miejscu, sama jako kobieta schludna zadbana, czysta zrozumiala wymowa a nie medyczne pojecia ktorych sie nie rozumie no i rozmawiajac patrzyla na mnie a nie w kartki. jestem bardzo zadowolona nastepna wizyta w marcu-oby tak dalej:) polecam goraco:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ta ginekolog przyjmuje prywatnie czy na nfz??

wiesz nie wiem, ja mam pakiet firmowy ale zadzwon do endomedu to jest na zabiance na subislawa i zapytaj babeczki tam sa mile i ci powedza:)
byłam u niej dwa razy i więcej się nie wybieram... jak dla mnie to dość chłodna kobieta - szwagierka ją uwielbiała ale też do czasu... ma porównanie gdyż była jej pacjentką ponad 5 lat i niestety dr Pankrac na gorsze się zmieniła

zdecydowanie za to wróciłabym do dr Suadry-Maunitius (swissmed) jednak nie mam pewności czy nadal przyjmuje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
iwona burgraff napisał(a):

> witam czy któras z was chodzi do gin dr. Zofii Pankrac? jesli
> tak to jakie macie zdanie o tej kobitce?
Tak,ja chodzilam do niej to debilka!!!, powinni ją wyżucić z roboty:prowadziła mi ciążę,nie zrobiła na początku ciąży USG mimo,że wiedziała ,że starałam się o dziecko i się leczyłam.Prowadziała mnie do 17 tc.,i powiedziała,że zwolnienia mi nie da bo nie może .Poszłam do innego lekarza miałam termin na USG za dwa dni a w ten sam dzień trafiłam do szpitala.W szpitalu w karcie wypisu napisali,że dziecko żyło tylko 7 tygodni a ja nosiłam ,,trupa'' przez 10 tygodni i ona śmiała mi powiedzieć,że dzidzuś rosnie i jest ok,nie robiąc Usg.Powinnam ją do sadu za to podać ale nie miłam na to siły.Więc unikajcietej tej BABY!!!!>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
alicja dzikuje za opiniię ale sie z nia nie zgdze. chodze do tej kobiety od lutego i jestem bardzo zadowolona. oczywiscie przykro mi ze mialas takie przezycia:(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
opiekowala sie mna w szpitalu na kliniczej i naprawde jest super babka:) warto miec u niej wejscia:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak słyszę, że warto mieć wejścia to mnie krew normalnie zalewa....chcecie mieć pożądną służbę zdrowia to postarajcie się temu sprzyjać. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jack wyluzuj - dobrze jest znac dobrych lekarzy przynajmniej dabaj o ciebie przy porodzie! a ty wogole kobieta jestes??? nie wiesz co czuje kobieta ktora trafi na jakiegos zlosliwego babiszona lekarza ktory zamiast o nia zadbac wyzywa sie

Owszem miła i przyjemnie się do niej chodzi do czasu gdy u mnie popadła w rutyne i co wizyta zapisywała te same leki po których nie było efektów.
Uśmiechnięta, wyluowana ale aż za bardzo jak ma sie ją do poważniejszych schorzen to lepiej omijać jej gabinet. Do cytologii i usg jakoś ją nie ciągnie a cena za wizyte spora. Ostatnio zapąłcilam 80zł a w gabinecie byłam 2 minuty!

właśnie swoją wypowiedzią potwierdzasz to co wcześniej napisałem - nie będzie lepiej, skoro masz takie podejście i skoro inni ludzie mają takie podejście i chcesz po prostu kupić sobie opiekę, która powinna być i bez dodatkowych opłat (no, chyba że chcemy wprowadzić rzeczywiście całkowitą odpłatność za leczenie).
Poza tym, zdaje mi się, że niewielu ginekologów wybiera się na porody swoich podopiecznych, bo nie należy to do ich obowiązków, no chyba że jest to akurat jego/jej dyżur.
Dla mnie jak taki babiszon lekarz jak napisałaś tak ludzi traktuje to nie jest godzien bycia tym lekarzem i tyle. I się do niego nie chodzi, tym bardziej jeszcze płacąc za to dodatkową kasę.
nie jestem kobietą, ale wiem co moja żona czuła...jak trafiła na takiego dra...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie ja napisalam cos o kupieniu opieki- jezeli sie chodzi do lekarza nawet do przychodni to lekarka cie pamieta i masz juz dobrze na wejscie do szpitala skoro jestes pacjetka jej - wiec jack przestan siac zamet prosze

aha i dla sprostowania nigdy w zyciu nie placilam zadnemu lekarzowi ,lekarce czy pielegniarce za opieke zawsze mialam opieke z przychodni darmowa i dobra:)

nie kumam podejścia "masz dobrze" - to że chodzisz do jakiejś doktor ma Ciebie niby czynić lepszą w trakcie pobytu od tej, która to tejże samej doktor nie chodziła...bardzo śmieszne...właśnie o ten typ podejścia do służby zdrowia chodzi....z którym się nie zgadzam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aha i wypraszam sobie oskarżanie mnie o sianie zamętu...
widzicie ilu pacjentów tyle opinni. ja do niej chodze i jestem bardzo zadowolona , nie dostrzegłam rutyny, zaleca czesto badania, jest miła i usmiechnieta ale również rzeczowa. i nie jest to jakis moj przywilej tylko po prostu juz taka jest dla wszytskich pacjentów, wiec skonczcie tę durną dyskusje. a jak chcecie rozmawiac o służbie zdrowia to proponuje nowy wątek wam założyc.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry