Widok
czy ktoś chodzi do endo berendt- obłończyk
ja byłam na pierwszej wizycie u tej pani doktor w endomedzie ale sama nie wiem co myśleć czy to dobry lekarz, okazało się żę mam Hasimoto a usg wykryło dwa guzy , ona zaleciła tylko euthyrox .
Czy ktoś się u nie leczył , zastanawiam się nad zmianą lekarza, bo radiolog na usg powiedział że Hasimoto i guzy to dwie różne sprawy i innaczej trzeba leczyć.
Czy ktoś się u nie leczył , zastanawiam się nad zmianą lekarza, bo radiolog na usg powiedział że Hasimoto i guzy to dwie różne sprawy i innaczej trzeba leczyć.
Byłam u niej w marcu, chciałam się dostać do jej męża ale był długi czas oczekiwania na wizytę więc rejestratorka zaproponowała abym zapisała się do niej, nie wiem co myśleć, nie wzbudziła mojego zaufania. Ogólnie ciężko chyba znaleźć w Trójmieście dobrego endokrynologa, mam niedoczynność tarczycy, zaczęłam od Kazmirowicza w lux - medzie, każda wizyta to zwiększenie dawki eutyrohxu i gadanie że wszystko jest ok, minął rok od zaczęcia leczenia a ja nie widzę żadnej poprawy, waga która mimo diet nie drgnie, sucha skóra, wypadanie włosów i notoryczne zmęczenie. Dr Kazmirowicz zapewniał że z czasem waga zacznie spadać, dr Obołończyk mówi że to nie możliwe i że na następnej wizycie przepisze mi leki wspomagające odchudzanie. Każdy gada co innego, każdemu płaci się nie małe pieniądze za wizytę a nic z tego nie wynika :-(. Jestem bezradna i nie mam pojęcia do kogo się zwrócić aby mi pomógł