Widok

czy kurier GLS dostarcza komuś paczki ???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ktoś wie jaka jest sytuacja z dostawami przesyłek , czy dochodzą w miarę sprawnie ??? wiem , ze spora częśc kurierów ma duuuuże opóznienia ..albo nie przyjmują przesyłek , pocztex tez nawala ...czekam na przesyłkę GLS-em i zastanawiam się czy dojdzie :-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
siódemki sie nie spodziewajcie szybko gadałam z kurierem maja kilka tysiecy paczek w magazynie ,ja gls dostałam na drugi dzień to chyba jednak najszybsza firma ale jak spojrzymy przez okno to nie dzwie sie że mają opóżnienia
GLS- dociera na drugi dzień
DHL- na drugi dzień
UPS - na drugi dzień

to z ostatnich 4 dni jak zamawiałam prezenty kurierem.
Dzis przyszla do mnie paczka pocztowa nadana w sobote :) . Takze nawet poczta dziala szybko, szok!
Ja wyslalam w piatek paczke kurierem (UPS) i dzis byla na miejscu (w Krakowie). Tez brak opoznien.
To chyba raczej kwestia szczescia i tego kiedy realnie wysyla nadawca. Bo ci to potrafia dopiero naklamac. Numer przewozowy maja przeciez przed nadaniem paczki, a wysylaja czasem tydzien pozniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gls i ups tez bez problemu
dhl - wciaz czekam na paczke wyslana w piatek, jeszcze nawet nie zaktualizowali t&t
Ja na paczkę z siódemki czekam od 15-go.

To prezent dla córci więc jak nie dojdzie...:(((
ja czekam od 13 z siódemki, też prezent pod choinke...dla córeczki...aż boje się pomysleć, co będzie jak nie dojdzie...dzwoniłam już wszędzie ale oni nie wiedzą gdzie jest moja paczka :(
Jak już pisałam tydzień temu wyruszyła do mnie paczka z GLS, w sobotę dotarła, ale nie było nas w domu i dziś kurier ją przywiózł o 16stej choć na awizie godziny dostarczenia były 11-13
Basia kurcze to straszna lipa:(

Ja na szczęście mam kilka prezentów bo dostałam kaskę od dziadków i to ja od wszystkich kupowałam także najwyżej Mikołaj powie,że nie zdążył jeszcze jednego przygotowac czy coś w tym stylu i że dowiezie po świętach:)

No ale nie ukrywam,że to prezent na widok którego raczej Natalka najbardziej się ucieszy i bardzo bym chciała aby dotarł na czas.

Kurcze to dlaczego oni przyjmują paczki ponad stan wiedząc,że nie podołają rozwiezieniu:(
dziwnie, do mnie dzisiaj doszły sanki, wysłane we czwartek, czyli w sumie 2 dni robocze jakby nie patrzec... wiec nie tak dlugo patrzac na te sniezyce za oknem
GLS mega szybko w poniedziałek wysłali we wtorej już była. Tymczasem z siódemką jest inaczej. Czekałam tydzień, w sobotę nie wyrobiłam i zadzwoniłam opieprzyć że przesyłka wciąż w Rawie MAzowieckiej. Jak pokrzyczałam tak dziś ju zpaczkę mam. Także z tym prezentem tez radzę zadzwonić pokrzyczeć to szybko dojdzie ;)
Wysłałam nawet męża wczoraj do siedziby...niby paczka jest w Warszawie-w centrali...ale naśmieszniejsze jest to, że kobieta u której w firmie zakupiłam ten prezent - móWi, że dostała maila iz paczka dotarła do GDAŃSKA-czyli do mnie...a tu nic w Gdańsku nie wiedzą...Na Wigilie idziemy do dziadków więc tam coś dostanie ale ja chciałam, żeby jeszcze w domu też coś leżało pod choinką. Ta kobietka z tej firmy mówi też, że pisała mala do 7-mki i że niby sprawa ma sie wyjaśnić dziś...ale ja w to nie wierze-status na stronce 7-mki cały czas LUBLIN :(
Ja się nie mogę dodzwonic w ogóle do siódemki.
Napisałam maila do Pana z allegro,nie mam nadziei jednak,że ta paczka dojdzie do piątku:(
To już lepiej poczta funkcjonuje.Też czekam tydzień na kuriera :)
A ja głupia... wycofałam się z kupna od allegrowicza,który nie miał kuriera bo poczta często nawalała i bałam się,że pocztą nie dojdzie,no to teraz mam:(
a Poczta Polska działa najsprawniej, mój mąż wozi paczki dla poczty i nie mają żadnych opóźnień w ich dostarczaniu chociaż pracy bardzo bardzo dużo, najpóźniej za dwa dni otrzymuje się przesyłkę priorytetową. :-)
priorytet doszedł w ciągu 2 dni ,kurier idzie już 5 dzień i jeszcze nie doszedł;-(
Mało ludzi chyba korzysta z Poczty Polskiej. Wysyłałam coś w piątek popołudniu i w niedzielę dostałam komentarz, że doszło!!!
Na kuriera "7" czekam od 16.12, z Gdyni do Pruszcza. Odebrałabym osobiście, gdybym wiedziała , że takie cyrki. Poza tym myślałam, że już paczka wysłana (zapłacone 13.12) ale 16.12 babka ze sklepu zadzwoniła, że czegośtam nie ma :( I jaki tu wystawić komentarz :( Tym bardziej,że już tego 13.12 wiedzieli, że nie ma tej zabawki! Masakra.
GLS bez problemu :-) paczkę wyslaną wczoraj dziś dostałam , hurrraaaaaa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Asiula76 może akurat ode mnie chciałaś coś kupić? :P Ja nie wysyłam kurierem :)
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

Wiem coś o tym,bo sama sprzedaje i paczki dzień,dwa są u kupującego :)
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry