Widok
HURRRAAAAAAAAA
Mam paczke.... doszła przed chwilą. Święta będą jednak udane...
Albo mój mąż, który był wczoraj w siedzibie 7-mki albo ta babka z firmy, która mówiła mi , że pisała do nich maila w sprawie mojej paczki-coś musieli wskórać...bo mam dzisiaj paczke :)
Asiula76 miej nadzieje a ja trzymam kciuki za twoją paczke.
Wesołych świąt wam wszystkim życzę
:))))
Mam paczke.... doszła przed chwilą. Święta będą jednak udane...
Albo mój mąż, który był wczoraj w siedzibie 7-mki albo ta babka z firmy, która mówiła mi , że pisała do nich maila w sprawie mojej paczki-coś musieli wskórać...bo mam dzisiaj paczke :)
Asiula76 miej nadzieje a ja trzymam kciuki za twoją paczke.
Wesołych świąt wam wszystkim życzę
:))))
Ja czekam na 2 paczki za pośrednictwem siódemki, napisałam do nich stanowczego maila, dostałam w odpowiedzi nr telefonu do kuriera, a on powiedział, że nie ma takich paczek. Owszem, według informacji ze strony, zostały pobrane przez kuriera, ale widocznie był to ktoś inny. Farsa :) Szkoda tylko będzie, jeśli prezenty nie dotrą na czas :( A zostały wysłane w czwartek...
AgnieszkaS - raczej nie bo to był Pan i chyba z Poznania o ile pamiętam:)
Basia super,że masz paczuszkę,to zawsze dla mnie nadzieja:)
Ja dzwoniłam na nr do Wa-wy ale się nie dodzwoniłam:( napisałam maila do Pana z allegro od którego kupiłam i on podobno wysłał do nich maila i czekamy na odpowiedź.
Dziewczyny,które się dodzwoniły do siódemki podajcie numer na jaki się Wam udało połączyc.
Basia super,że masz paczuszkę,to zawsze dla mnie nadzieja:)
Ja dzwoniłam na nr do Wa-wy ale się nie dodzwoniłam:( napisałam maila do Pana z allegro od którego kupiłam i on podobno wysłał do nich maila i czekamy na odpowiedź.
Dziewczyny,które się dodzwoniły do siódemki podajcie numer na jaki się Wam udało połączyc.
Ja znalazłam numery tel do 7 w necie na ich stronie i jeszcze najakiejś innej stronce (wpisłam firma siódemka kontakt) ale niestety....rzaden nie odpowiadał-nie dodzwoniłam się wogóle i wysłałam męża do siedziby 7. On opierniczył te baby mówiąc, że nie można się do nich dodzwonić (6 lub 7 ich tam siedzi) a one nic na to....MASAKRA
Ja dzwoniłam do "7" i po 20 min "na linii" rozłączyli mnie :((
Z moim sprzedawcą (który w tym tygodniu dostał już sporo negatywów) nie mogłam się połączyć, ale miałam nr do jednej pracownicy, bo dzwoniła do mnie, by poinformować, że nie ma jednej zabawki, którą kupiłam. Dała mi nr tel bezpośrednio do kuriera. Gdy w końcu odebrał, trochę zaskoczony, że ma dziś do mnie przyjechać powiedział,że będzie za godzinę. Był, ale przywiózł niekompletną przesyłkę :(
Wieczorem wysłałam maila do sprzedawcy, że mam go już dosyć i że jutro chcę widzieć moją przesyłkę. W końcu z Gdyni do Pruszcza niedaleko. Dziś dostałam :)) Ale nie mam jak sprawdzić czy wszystko jest, bo dziecko aktywne.
Z moim sprzedawcą (który w tym tygodniu dostał już sporo negatywów) nie mogłam się połączyć, ale miałam nr do jednej pracownicy, bo dzwoniła do mnie, by poinformować, że nie ma jednej zabawki, którą kupiłam. Dała mi nr tel bezpośrednio do kuriera. Gdy w końcu odebrał, trochę zaskoczony, że ma dziś do mnie przyjechać powiedział,że będzie za godzinę. Był, ale przywiózł niekompletną przesyłkę :(
Wieczorem wysłałam maila do sprzedawcy, że mam go już dosyć i że jutro chcę widzieć moją przesyłkę. W końcu z Gdyni do Pruszcza niedaleko. Dziś dostałam :)) Ale nie mam jak sprawdzić czy wszystko jest, bo dziecko aktywne.