Widok

czy warto zostac ekspertem streetcom

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny! poszukuje ciekawego zajecia (nie zarobkowego). poczytalam sobie info na stronie streecom-u i zastanawiam sie czy do was nie dolaczyc? powiedzcie mi prosze jak to wyglada w praktyce, szczegolnie 'raportowanie rozmow' i na czym polegaja te rozmowy? wyjasnicie mi to? :) z gory dziekuje :)
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę tylko powiedzieć że zapisałam sie jakies 2 lata temu i do tej pory nie zostałam wybrana do żadnej kampanii ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zapisałam się jakiś rok temu i długo nic nie miałam teraz mam druga kampanię:)
pierwsza to mleczko Gerbera a teraz pieluszki:)
raportowanie bardzo proste:) a testowanie przyjemne:)
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jestem zapisana jakie 6 miesiecy i nie zalapalam sie nawet na pampersy pomimo ze maly ma 4.5 miesiaca takze roznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem rok i mialam z 5-6 kampani
ja jestem niecały rok i miałam 7 kampanii, ogólnie polecam
image

image
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
jak Wy to robicie ze macie tyle kampani to niesprawiedliwe;p;p ja by chciala pampersy ale juz pewnie nie ma szans ze jednak sie dostane wszystkie maila z dobra nowina pewnie wczora puscili
ja jestem ponad rok i mialam juz 5 kampanii wszystko zalezy od klienta docelowego do jakiego chce dotrzec producent. ogolnie fajna przyjemnosc testopwac cos za free i dawac znajomym :)
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem w streetcomie jakieś 6 lat, od samego prawie początku, kiedyś kampanii było mniej ale jak przysyłali to taką sporą ilość do testowania, pamiętam jakieś nowe gumy orbit były to 2 duże paczki po 20 opakowań, teraz-pampersów raptem 5sztuk, ani to samemu wytestować, ani ze znajomymi się podzielić
no wlasnie czasami wkurza mnei to ze chca raporty a probek dadza jak na lekarstwo lub wcale
rudziaczek 5 szt to dla wszystkich ale dla ekspertek chyba więcej??
imageimage
dla ekspertek zawsze jest pelnowartosciowy produkt.
imageimage
ja jestem w streetcomie od ok.3 miesiecy i właśnie dostałam maila,że wybrali mnie do testowania pieluszek i dostanę dzienny zapas czyli na bank 5szt.Mój zużywa ok.7 dziennie:(
image
image
Ja jestem 1.5 roku i brałam udział w dwóch kampaniach, vivhy i liptona... raczej polecam :)
image

Hmmm, a ja jestem od roku i nie miałam żadnej kampanii :(

moja siostra natomiast załapała się na prawie wszystkie (prócz tych z art. dla dzieci, bo ich nie posiada)

wszsytko zależy od tego co zapiszesz w kwestionariuszu...
czyli nie dostalas sie do kampani tylko na probke od dziewczyn z linka dostaniesz tak jak ja
image

Zamówienia na kartki i zaproszenia:
http://www.facebook.com/FotoMaxKarolSzczudlinski?ref=bookmarks
www.fm-wedding.pl fmwedding@inte
hmmm to co zaznaczac zeby sie do czegos dostac no nic moze na jakas inna sie zalapie
image

Zamówienia na kartki i zaproszenia:
http://www.facebook.com/FotoMaxKarolSzczudlinski?ref=bookmarks
www.fm-wedding.pl fmwedding@inte
jezeli sie dostaje do kampanii to pisza maila ze paczka zostanie wyslana i podaja nr paczki oraz jaka firma kurierska paczka jest wysylana. DLA EKSPERTEK ZAWSZE JEST PELNOPWARTOSCIOWY PRODUKT. co innego probki tak jak w przypadku tej kampani pampers sleep&play
imageimage
do tej pory brałam udział w ok 7-8 różnych kampaniach :) miło coś potestować :)
a co sie robi w zamian za testowanie w kampanii ?
wypełniasz ankiete, jak sprawdził sie produkt i jak dostajesz probki dla znajomych to zbierasz' wywiad' jak znajomym podpasowała dana rzecz.
image

musisz pisać raporty co Twoi znajomi sądzą o danym produkcie :) czasem dostają próbki - czasem nie (np. nietrafiona jak dla mnie kampania proszku i płynu E albo BRISE Sense & Spray)

na koniec raport końcowy - podsumowanie :)
ja - wiem cos o tym bralam udzial w kampanii E no i ciezko bylo mi przedstawiac produkt
imageimage
dokładnie ;) co niby dawać każdemu pod nos swoje ciuchy do wąchania?
Kiedys próbowałam się zapisać i nie wiem czy dobrze pamiętam ale trzeba im przesyłać jakieś oświadczenie listownie ? Czy teraz wygląda to inaczej?
a ja miałam pampki, proszek, piwo, wódeczke, gerbery, odswiezacz powietrza
trzeba, ja właśnie dziś zapakowałam do koperty to oświadczenie
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
to oswiadczenie tak naprawde potrzebne jest tylko do kampanii dla doroslych czyli alkohol i papierosy
imageimage
dzieki za opinie dziewczyny, wlasnie sie zapisalam i musze jeszcze tylko wydrukwoac oswiadczenie i je wyslac :) zawsze to jakas odmiana w ciagu dnia :)
image

image
ja jestem juz prawie rok i mialam do testowania: kawe, proszek, szampon, pieluchy, orzeszki, ptasie mleczko, woda smakowa zywiec, mleczko candia, niagaro.

takze troche tego juz bylo, nie wiem od czego zalezy wybor streetcom do kampanii.

praktycznie co miesiac mam jakas kampanie.
Super ja jestem już ponad rok i mam teraz drugi raz pieluszki,mam nadzieję,że zacznę testować też inne rzeczy.
image
Ja też jestem jakiś rok i maiałam Brisa, proszki E, mleko takie francuskie nie pamiętam nazwy - niby dostałam się do gerbera ale paczki nigdy nie dostałam zgłaszałam i 4 razy ale mieli to gdzieś. No i teraz ponoć zakwalifikowałam się do Pampersa zobaczymy
image
image
ja jestem w streetcom już 4 lata !! testowałam papierosy, piwo, szampony, winiary
a czy ktos dostal juz pampersy
Jolcia D - chętnie bym się z Tobą zamieniła. Ja właśnie się do sleep & play nie dostałam a za to mam Warzylion Winiar :/
Hehe pampersy mi się przydadzą,niestety córka na nocnik wołać nie chce:)Ciekawe kiedy je przyślą,narazie cisza.
image
ja dostałam info jakieś 2 dni temu w strefie eksperta że pampersy wyślą w ciągu 7-10 dni
warto przyjrzeć się nowemu serwisowi http://www.freebster.pl - zapowiada się ciekawie. w chwili obecnej zbierane są opinie użytkowników, więc jest dobry czas, aby przekazać swoje zdanie na temat tego pomysłu.
Ja testuję w streetcomie od około roku i miałam już gotowe dania mrożone hortexu (mega dużo!!!), ciastka milka, potem kilka miesięcy nic i teraz mam w tym samym czasie margaryny obniżające holesterol i kapsułki piorące ariel. Generalnie polecam, zawsze jest kogo obdarować a i raportowanie nie jest uciążliwe. Tylko bardzo dużo informacji osobistych trzeba podawać a wiadomo...dane sa potem przetwarzane...więc - coś za coś.
Ja testuję dla rekomenduj.to i jestem bardzo zadowolona, testowałam już dla nich. Nie trzeba na siłę zapraszać ludzi- mamy dobrowolność. Jedyne co to wypełniamy ankiety, a gdy zostaniemy testerami musimy pisać nasze opinie, moim zdaniem super.
jestem od kilku lat zapisana-ok.6-7 i tylko 1 raz się załapałam na kampanię :(
Czasem gubię się w życiu,czasem upadam
Czasem się wspinam do góry
Lecz chcę być szczęśliwa
@dzamila
To nie za fajnie, może spróbujesz tak jak ja rekomenduj.to ? Ja jestem od pół roku i już kilka razy testowałam! Szkoda czasu gdy można próbować nowości! :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

do góry