Widok

czy warto zostac ekspertem streetcom

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny! poszukuje ciekawego zajecia (nie zarobkowego). poczytalam sobie info na stronie streecom-u i zastanawiam sie czy do was nie dolaczyc? powiedzcie mi prosze jak to wyglada w praktyce, szczegolnie 'raportowanie rozmow' i na czym polegaja te rozmowy? wyjasnicie mi to? :) z gory dziekuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę tylko powiedzieć że zapisałam sie jakies 2 lata temu i do tej pory nie zostałam wybrana do żadnej kampanii ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zapisałam się jakiś rok temu i długo nic nie miałam teraz mam druga kampanię:)
pierwsza to mleczko Gerbera a teraz pieluszki:)
raportowanie bardzo proste:) a testowanie przyjemne:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jestem zapisana jakie 6 miesiecy i nie zalapalam sie nawet na pampersy pomimo ze maly ma 4.5 miesiaca takze roznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem rok i mialam z 5-6 kampani
ja jestem niecały rok i miałam 7 kampanii, ogólnie polecam
jak Wy to robicie ze macie tyle kampani to niesprawiedliwe;p;p ja by chciala pampersy ale juz pewnie nie ma szans ze jednak sie dostane wszystkie maila z dobra nowina pewnie wczora puscili
ja jestem ponad rok i mialam juz 5 kampanii wszystko zalezy od klienta docelowego do jakiego chce dotrzec producent. ogolnie fajna przyjemnosc testopwac cos za free i dawac znajomym :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem w streetcomie jakieś 6 lat, od samego prawie początku, kiedyś kampanii było mniej ale jak przysyłali to taką sporą ilość do testowania, pamiętam jakieś nowe gumy orbit były to 2 duże paczki po 20 opakowań, teraz-pampersów raptem 5sztuk, ani to samemu wytestować, ani ze znajomymi się podzielić
no wlasnie czasami wkurza mnei to ze chca raporty a probek dadza jak na lekarstwo lub wcale
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rudziaczek 5 szt to dla wszystkich ale dla ekspertek chyba więcej??
dla ekspertek zawsze jest pelnowartosciowy produkt.
ja jestem w streetcomie od ok.3 miesiecy i właśnie dostałam maila,że wybrali mnie do testowania pieluszek i dostanę dzienny zapas czyli na bank 5szt.Mój zużywa ok.7 dziennie:(
Ja jestem 1.5 roku i brałam udział w dwóch kampaniach, vivhy i liptona... raczej polecam :)
Hmmm, a ja jestem od roku i nie miałam żadnej kampanii :(

moja siostra natomiast załapała się na prawie wszystkie (prócz tych z art. dla dzieci, bo ich nie posiada)

wszsytko zależy od tego co zapiszesz w kwestionariuszu...
czyli nie dostalas sie do kampani tylko na probke od dziewczyn z linka dostaniesz tak jak ja
hmmm to co zaznaczac zeby sie do czegos dostac no nic moze na jakas inna sie zalapie
jezeli sie dostaje do kampanii to pisza maila ze paczka zostanie wyslana i podaja nr paczki oraz jaka firma kurierska paczka jest wysylana. DLA EKSPERTEK ZAWSZE JEST PELNOPWARTOSCIOWY PRODUKT. co innego probki tak jak w przypadku tej kampani pampers sleep&play
do tej pory brałam udział w ok 7-8 różnych kampaniach :) miło coś potestować :)
a co sie robi w zamian za testowanie w kampanii ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry