Widok

od kiedy widać brzuszek?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czes, jestem tu nowa ale chyba mogę? już drugi raz probuje zapytać więc z gory przpraszam jesli to sie drugi raz pojawi..... jestem na razie na etapie testu...niewyrazna -ale jest- druga kreska- wiec sie juz cieszymy. Zastanawiam sie od kiedy bedzie widac brzuszek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie niby coś jest ale w sumie jeszcze nic, trzeba sie dobrze przyjżeć a jestem w 4 m-cu...choć wieczorami jak sie rozbiore to nie ma wątpliwości (bo ja zawsze szczuplak byłam) a tak moge uchodzic jeszcze za nieciężarówkę ;)

tak, ze mnie sie rodzinka smiala, ze mam duuuze wzdecie :-)
zreszta jestem w 38 tyg., a brzuch wyglada jakbym byla w 20 tyg.
nie ma reguly na wielkosc brzuszka

u mnie na przelomie 4 i 5 miesiaca

U mnie tez dopiero w 5 miesiącu i to tak słabo, jakbym się dobrze najadła:)
u mnie brzuch stal sie widoczny dopiero w 5 miesiacu

no tak w 12, 13 tyg troszke bylo wiedac. Gratuluje

no niestety u kazdej jest inaczej.u mnie bylo lekko widac od 18-20 tyg a dopiero potem wybiło porządnie:D Na typowy balonik musisz troche poczekac:)

dopiero? ja bym juz chciala :D a tu jeszcze musze czekac az lekarz potwierdzi test
Witam i gratuluję! u każdej kobietki jest inaczej, u mnie brzuszek zaczął być widoczny około 12 tygodnia, chć, że jest większy niż był przed ciążą, ja zauważyłam około 8-9 tygodnia;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry