Widok

odchudzanie-Slimunox. Zna ktoś?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny

Trafiłam na różnych forach na opis "niezwykle skutecznego środka" na odchudzanie Slimunox. Tylko,że wszystkie te wypowiedzi są napisane jak na zamówienie. W jednym temacie o odchudzaniu po ciąży nagle wszystkie dziewczyny stosowały Slimunox i wszystkie super schudły. Jak dla mnie pachnie ściemą, albo super perfidną akcją marketingową. Dlatego chciałam zapytać, czy może któraś z Was ma jakieś doświadczenie z tym środkiem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

hmmm brak jakiejkolwiek odpowiedzi, w porównaniu do innych for upewnia mnie w tym, że tamte wypowiedzi były "ustawiane".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w tym roku postanowiłam sie trocę odchudzić, ale postawiłam na ćwiczenia. Codziennie odpalam youtuba, wybieram jakiś zestaw ćwiczeń, np z Chodakowską i ćwiczę 40-50 min 6 razy w tygodniu. Zero diety, bo moja miłość do słodyczy by nie wytrzymała takiego poświęcenia ;) Efekt po 5 tygodniach to mniej o 2,5 kg. Szału może nie ma, ale mi wystarczy fakt, że poty nie ida na darmo. Jeszcze z 2 miesiące i na lato będę gotowa :P
Może tobie też wystarczą cwiczenia, a nie faszerowanie sie jakąś niesprawdzoną chemią z bóg wie jakim składem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja właśnie kiedyć ćwiczyłam z waga stała. Przestałam ćwiczyć, zaczęłam mniej jeść - ok 1400kcal dziennie i schudłam do tej pory 13 kg (ok 4 miesiace)

Próbowałam, NIE DZIAŁA

Kupiłam Slimunox.Do gustu przypadł mi jego skład.Podoba mi się to że w jego składzie są tylko naturalne składniki.Mimo tego że nie ma w nim chemii tabletki działają Już udało mi się na nich schudnąć 6 kg.Oby tak dalej to do lata zrzucę całą nadwagę.Po za tym zamierzam jeszcze rzucić palenie mam nadzieję żę uda mi się zrobić te dwie rzeczy jednocześnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

p********! To jeden wielki siet!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry