Widok

debridat??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś stosowal ten lek dla dzieci??
Czy pomogl??
Moja ma brac go na ulewanie i kolki.
Z jaka woda go rozcienczac??
Na ulotce jest napisane ze z mineralna.. Ale z przegotowaną?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to samo doświadczenie. po jednym opakowaniu odstawiliśmy...
My uzywamy od 6-go mies. Mała ma refluks- pomaga. Nie ulewa. Debridat pomaga w dojrzewaniu układu pokarmowego, dobrze wpływa na perstalikę jelit ( info od pediatry).Rozcieńczam przegotowaną wodą mineralną i trzymam w lodówce. Lek stosuję już pół roku.
Nasza Olivia brala go po skonczeniu 1 miesiaca i bierze do tej pory a ma 3 miesiace i byl efekt odrazu do tego jeszcze miala Infacol z polaczeniu pomoglo po paru dniach no moze kolo tyg. Brala go na kolke i problemy z kupka. Polecam :)
mojej corce dawalam na ulewanie bardzo pomoglo
Wlewałam zwykłą wodę mineralną z butelki. Nam pomógł, ale efekty były widocznie po jakimś czasie, 2-3 tygodnie (trzeba dużo cierpliwości). Koniecznie trzymać w lodówce i max 4 tyg. przechowywać.
U nas na ulewanie nie pomogło,brała regularnie przez 3-4 mc i efektów brak,ulewanie samo przeszło ok.8-9 mc jak zaczęła wstawać do pionu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry