Widok

depilacja w baaaaaaaardzo intymnych miejscach

hej Dziewczyny, czy któraś z was robiła może depilację woskiem w baaaaaaardzo intymnych miejscach? Chodzi mi o głębokie bikini ale i nie tylko. Mam na myśli jeszcze drugą stronę ;) tj. pośladki i głębiej ... Z góry dziękuję za podpowiedź w tak krępującej sprawie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mozne na e-mail?:D
ok, w takim razie: tasza.kula@onet.pl
Wcale nie trzeba na email ukrywać takich informacji :)

W bok od Wielkopolskiej na ul. Korzennej - gabinet Bio Nova wykonuje depilacje głębokie. (zdaje się że Pani Ala) bardzo sympatyczna osoba !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
WOSKIEM ...?
Az mnie dreszcze przelecialy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w Gdańsku? może pastą cukrową?
510 149 894 Pani Dorota, pastą mniej boli :)
Ja ostatnio robiłam w Open Spa. Jest tam bardzo sympatyczna Pani Daria. Nie ma to jak komfortowo czuć sie u Pani która widzi twoje miejsca intymne :) Bardzo polecam czułam sie mniej skrempowana niż u ginekologa hehe :) Jestem bardzo zadowolona z tej depilacji, ponieważ nie miałam podraznień. Wydaje mi się że zależy to od wprawy kosmetyczki oraz jej doświadczenia w takich sprawach. JEst to bardzo ważne bo ostatnim razem miałam jakieś krwiaczki oraz depilacja nie była wykonana dokładnie:(. Także polecam Panią Darię z Open Spa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jaka śliczna reklama OpenSpa, ip takie samo jak asi z wątki o depilacji laserowej ;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spróbuj w Gdyni w Studiu Fryzur i Kosmetyki. Robią tam woskiem bezpaskowym. Zdecydowanie milszy (jeśli w ogóle można ten zabieg zaliczyć do miłych?) w odczuciach niż zwykłym woskiem, bo podobno nie łapie skóry tylko same włoski. I rzeczywiście coś w tym jest, bo aż tak nie boli i da się spokojnie przeżyć na fotelu nawet przy ekstremalnych depilacjach jak hoolywódzka:) Sama próbowałam i jest ok.
Robię depilacje pełnego bikini u Pani Angeliki w Sopocie przy Niepodlegości. Salon nazywa się chyba" Drausal". Widać ,ze dziewczyna ma wprawę i dobre podejście, jest bardzo dokładna. Mają tam dobry wosk po którym nie mam zapalenia mieszka włosowego.
Opinia została zablokowana przez moderatora
przepraszam ze zmienię temat, ale czy może ktoś mi powiedzieć mw ile kosztuje depilacja laserowa głębokiego bikini? Ile razy trzeba się poddać takiemu zabiegowi i czy nie boli?
depilacja w Wax Studio ul Złotników http://www.waxstudio.pl
POLECAM :)
polecam swoje usługi , jestem profesjonalną kosmetyczkę z długoletnim stażem.
Tel 607 31 11 95
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a gdzie Pani przyjmuje?

Szczerze mówiąc mam opory przed aż tak głęboką depilacją bikini... Jestem trochę nieśmiała i ciężko mi się przełamać.
Przez jakiś czas robiłam depilację woskiem bikini francuskie, ale miałam straszny problem z wrastaniem włosów... mam teraz blizny...
Depiilacja pastą cukrową jest metodą, która nie powoduje wrastania włosów, polecam swoje usługi http://rozany-ogrod.pl/. Rozumiem skrepowanie pań, moze dlatego czuja się u mnie komfortowo i szybko przyzwyczajaja się do mojej osoby.
a gdzie dokładnie w sopocie pani przyjmuje?
Przyjmuję w Sopocie -centrum, proszę zadzownić w celu umówienia
503 176 037,lub napisać maila :danusia@rozany-ogrod.pl
dziękuję, na pewno skorzystam. Czy to jest tuż koło Almy?
Tak, koło Almy
Ja polecam Salon Vanillia Beauty Przymorze

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (93 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry