na krostki i zaczerwienienia jest sposób:albo rozpuścić w niewielkiej ilości wody aspirynę, albo wodą utlenioną (najlepiej w żelu) przetrzeć tam gdzie pojawiaja się krostki
ja jestem za depilatorem. Na oczątku może troszkę bolało ale to ze zwględu na brak przyzwyczajenia. Ponadto depilator posiada końcówkę chłodzącą wiec jest lżej. Polecam Philipsa:)
depilator !!!! Dagmara skasowałam przypadkiem Twój nr tel. Ty mój masz? to zadzwoń jak możesz. ja teraz mam takie urwanie głowy ale pamiętam o Tobie i o tym by przyjechac ale poprostu brakuje mi czasu w ciągu dnia!
w electro world widziałam wczoraj depilator z golarką brauna w promocji za 149 zł, no i sam depilator za 70. Zapytałam kobietę z działu elektr. czy warto kupić, a ona mi na to, że chyba z samym depilatorem nie dam rady...grr...bólll....:)))
Depiluję też ręce. Mam tam b. delikatne włoski, ale mnie wkurzają. Golić by mi się nie chciało, ale kilka minut z depilatorem załatwia sprawę na kilka tygodni.
Kayla, cieszę się, że nie trafiłam na taką "mądrą" ekspedientkę, jak kupowałam pierwszy depilator.