Widok
zgadzam się w zupełności, waga skoczyła o 10kg, już od roku po odstawieniu nie mam miesiączki, nadal puchnę mimo ograniczenia jedzenia, a lekarz po prostu karze czekać, ile można czekać i tyć?
Nie polecam, szczególnie że depo provera całkowicie zabija libido, co z tego że możesz jak Ci się w ogóle nie chce :(
Nie polecam, szczególnie że depo provera całkowicie zabija libido, co z tego że możesz jak Ci się w ogóle nie chce :(
A powiedział dlaczego? Wytłumaczył działanie tego specyfiku?
To może dał szklankę wody i różaniec zamiast?
DP ma silne działanie, nie każdej babce dobrze służy, podaje się domięśniowo i w razie złego samopoczucia czy wystąpienia efektów ubocznych nie ma odwrotu. Czekasz aż przestanie działać, a działa długo..
Kocham takich lekarzy. Nie, bo bo nie i foch :)
To może dał szklankę wody i różaniec zamiast?
DP ma silne działanie, nie każdej babce dobrze służy, podaje się domięśniowo i w razie złego samopoczucia czy wystąpienia efektów ubocznych nie ma odwrotu. Czekasz aż przestanie działać, a działa długo..
Kocham takich lekarzy. Nie, bo bo nie i foch :)
Ja wzielam derpo
Miesiac temu nie zaluje najlepsza decyzja jaka podjelam ! Od miesiaca waga nie wskoczyla na wyzszy pulam wrecz prZeciwnie -2kg zero obiawow przez was opisywanych brak miesiaczki i dlugotrwale problemy z zajaciem w ciaze dla mnje to plus wielki plus (mam dzieci) wiecej nie planuje !!! Jak nie zaryzykujesz sie nie przekonasz (sama myslalam2 miechy) i to w moim przypadku byl blad Ze tak dlugo zwlekalam
Miesiac temu nie zaluje najlepsza decyzja jaka podjelam ! Od miesiaca waga nie wskoczyla na wyzszy pulam wrecz prZeciwnie -2kg zero obiawow przez was opisywanych brak miesiaczki i dlugotrwale problemy z zajaciem w ciaze dla mnje to plus wielki plus (mam dzieci) wiecej nie planuje !!! Jak nie zaryzykujesz sie nie przekonasz (sama myslalam2 miechy) i to w moim przypadku byl blad Ze tak dlugo zwlekalam
Czy któras z Was ma pozytywne doświadczenia z depo? Ja juz brałam 2 lata temu, dobrze ie czułam, potem odstawiłam , bo jestem w okresie menopauzy i się wystraszyłam że mi zaszkodzi.Teraz chcę wrócić bo lekarz mowi że to dobrze wpływa na mieśniaka no i wreszcie koniec z dziwacznym jak u mnie okresem.Aż sie boję jak to czytam ,ale jak brałam to czułam sie świetnie i nie tyłam. Ktos ma jakieś pozytywne doświadczenia?
Brałam zastrzyki przez 3 lata, nie przytyłam ani kg. Mało tego-zastrzyk utrzymywał mi wagę stałą. Nie miałam wyprysków, zachcianek, bóli piersi, humorków z którymi się teraz borykam przy braniu tabletek. Jestem 100% zadowolona. POLecAM. Tabletki odstawiłam i po 3 msc bez problemu zaszłam w ciążę. ciąża przebiegła bez komplikacji. Urodziłam 56cm dziecko o wadzę 3880 :)
Nie wszystkie objawy wyskakują na już.. ja biore ją od 1.5roku, dopiero teraz zdałam sobie sprawe ze przytylam ok 8kg, co akurat w mojej wadze nie jest jakąś straszną rzeczą. Cera jest strasznie ruchliwa. Suchość wieczna. Libido brak. A jeszcze co jakiś czas włosy lecą mi naprawdę garsciami.. myśle nad rezygnacją.. o stanach załamania nawet nie będe wspominać.. katorga.. nie koniecznie wszystko pokazuje się przy 1 kłuciu, przy kolejnych dopiero orgaznim może pokazać co mu nie pasuje..
Właśnie, każdy organizm jest inny i jeśli coś jest nie tak, trzeba zmienić specyfik...może akurat twoja gospodarka hormonalna teraz inaczej funkcjonuje i bardziej optymalne będzie zmiana środka
P.S. Przepraszam za moje wcześniejsze wypowiedzi, mogły zostać odebrane jako napastliwe, treść pozostaje bez zmian ale pracuję nad zmianą jakości swojej komunikacji werbalnej
P.S. Przepraszam za moje wcześniejsze wypowiedzi, mogły zostać odebrane jako napastliwe, treść pozostaje bez zmian ale pracuję nad zmianą jakości swojej komunikacji werbalnej