Widok

depo provera

Czy ktoras z Was brala zastrzyk antykoncepcyjny? Jak sie czujecie po nim?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co ile chodzisz na badania i czy co 3 miesiące chodzisz do gin na kontrolę ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

6 dni spóźnienia na pewno nic się nie stanie
Witam ja mam podobny przypadek , brałam orgametril i nie działał a teraz mam zastrzyk depo provera który mam brac co 4 tygodnie i ciągle to rozważam, a jak się Pani nadal czuje i pytanie czy pomogło ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja biorę go przez kilka lat brzuch Mi urusl bardzo
Ja od kad biorę ten zastrzyk mam brzuch jak bym była w ciąży przetylam strasznie jestem rozdrazniona nie chce mi się kochać
Ja mam bolesne bóle w części dolnej ciała i krwawie mocno
Mnie boli dolna część ciała i krwawie nastap
Ja biorę długo ten lek jeden problem ból w macicy i krwawienie z dróg rodnych
Ja właśnie wzięłam pierwsza dawkę i mam nadzieje , ze moje krwotoczne miesiączki w końcu ustaną. Dodam , ze miałam wcześniej spirale w tym ostatnia była Mirena i to dla mnie był koszmar:/. Z Mireną dzień w dzień plamienia, okresy po12 dni, a miały całkiem się uspokoić i do tego ten niewyobrazalny ból pleców!! Czegoś takiego jeszcze nie miałam!!
Ja biorę ten zastrzyk myślę żeby go nie brać wogole bo bardzo przetylam brzuch mi urusl masakra
Ja też się tak czuję przestanę brać ten zastrzyk masakra brzuch mi urusl
Ja biorę ten zastrzyk powiem szczerze że bardzo utylam brzuch mi wisi mam problem z macica bolesne bóle i krwawienia czasami nie polecam tego leku myślę przestać brac ciekawe czy przestanę wtedy tyc i będę miała normanie okres czy nie
Mam tak samo przestane brać ten lek bo bardzo utylam. I złe się czuję od tego leku
Mam to samo tylko że ja nie jestem matka mam wahania nastrojów mam brzuch jak bym była w ciąży brzuch mi bardzo wisi myślę że jak przestanę to brać to może przestanę tyc
Mam to samo mam boleści macicy czasami krwawie może jak przestanę brać ten zastrzyk to może nie będę tyla mam zachcianki jak bym była w ciąży mam duzy brzuch jak bym była w ciąży przestanę brać ten lek
Należy, a nie "nalezy".
Mam pytanie jak wzielam zastrzyk ostatnij 3 lipca a mienilo już 3 miesiace jeżeli facet pod koniec lipca się wemnie sposcill a teraz nie mam wogole okresu czy ja mogę być w ciąży a teraz dzisiaj się sposcil i mi to wyleciało z macicy i się Przemylam woda to cos da jak brałam to kilkanaście lat ten zastrzyk

Inne tematy z forum Kobieta

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

do góry