Widok

dieta :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny może bł taki watek ale jakoś nie znalazłam. Mam pytanie czy macie jakąs dietę którą polecacie ? i cz da się schudną w ciągu 10 m-c 10-15 kg? Czytałam opinie o "3 minutowe odchudzanie" przez 9 dni 3 kg czy to możliwe? czekam na wasze opinie i o dobre rad nie chcę wdawa pieniędzy na dietetyczki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niuta, ja też uzależniona od słodkości :)

a ze sobą zaczynam walczyć jak sie zrobi troche cieplej :)
image

Witam!
czy mogłabym prosić o przesłanie maila z dietą (justynkach6@wp.pl).
Dziękuję!!!
image
Dziewczyny a co poleacie na szybsza przemianę materii bo to ważne jak a i przepraszam że tu dałam ten temat ale większoś z was przed weselami pewnie chce zgubic parę kilo dlatego proszę o rady :)
z naturalnych środków ciężko powiedzieć, na każdego działa co innego... a jeśli chodzi o jakieś suplementy diety w postaci tabletek to niestosowałam więc nie mam zdania, natomiast z opowieści koleżanek ponoć dobry jest term olimpIII czy coś takiego, ponoć taniej można dostać na allegro niż w aptece.
image

~Iza
mogę tez prosic o tą dietę aniolek_85@wp.pl
to ja tez poproszę malga19@wp.pl
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
mi udalo sie schudnac 11kg.w miesiac:-)dieta od dietetyka,tabletki Meridia i intensywna silownia.(dietetyk jest zbedny bo samemu mozna ograniczyc jedzenie).teraz rowniez cwicze i biore tabletki z zielona herbata na przemiane materi.silna wola to najwazniejsze przy odchudzaniu.Powodzenia dziewczyny!
image

agawierzbowska - to straszelnie duzo jak na 1 m-c

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
dziewczyny, nie powinno się chudnąć więcej niż max 5 kg w ciągu miesiąca !!! pamiętajcie o tym !!! optymalny spadek wagi w ciągu tygodnia to 0,5-1 kg. Jeśli uda się więcej, to niestety nie na długo, wiec powoli ale skutecznie.
image
7 sierpnia 2010
ja takze poprosze o diete:) kxsonka@gmail.com z gory dziekuje:)
dokladnie rok temu zaczelam stosowac diete i do tej pory przy normalnym odrzywianiu,cwiczeniach i tabletkach na trawienie lub jogurtach activia nie przytylam wiec jednak co niekturym udaje sie szybka schudnac i utrzymac ta wage:-)wiem ze 11kg.w ciagu miesiaca to bardzo duzo i tez balam sie szybkiego powrotu da poprzedniej wagi ale sie udalo:-)
image

ja również:)))))jeśli można iwonus117@o2.pl
image
bardzo prosze też o maila:
myszkawow@o2.pl
z góry dziękuje:)

image
ja także poproszę :) cymcio@poczta.fm
ok, wagę da się utrzymać po tak szybkim schudnięciu jak widać, ale jest jedna rzecz, której się nie przeskoczy, przy tak gwałtownym chudnieciu skóra niestety nie ma czasu na obkurczenie i okazuje się, że mimo spadku wagi nie wyglądamy wcale korzystniej bo skóra straciła jędrność, wiece zdecydowanie lepiej DŁUŻEJ A MNIEJ DRASTYCZNIE
powiem tak przy intensywnym cwiczeniu na silowni skora wyglada swietnie no chyba ze naprawde grubasna osoba schudnie az tyle to w takim przypadku skora sama z siebie sie nie naciagnie wiec jest efekt obwislej skory:-)w moim przypadku mam skore jedrna i lekko umiesniona.tyle ile ludzi tyle przypadkow,wiec ja wypowiadam sie tylko i wylacznie na podstawie samej siebie:-)
image

moge tez prosic o podeslanie tej diety?? ;]
jonka6@wp.pl
Hej, wielkie dzieki za maila, rozmawialam na ten temat z kolezanka i podeslala mi hmm "nowsza wersje" tej diety kora nazywa sie "dieta turbo" tez calkiem ciekawa, zobaczymy jak zadziala.
Iza!
Dziękuję za przesłanie maila.
Pozdrawiam!!!!
image
a czy ja również mogę prosić o tą dietę? z góry dziękuję
liwiagliwa@wp.pl
do góry