Widok

dieta :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny może bł taki watek ale jakoś nie znalazłam. Mam pytanie czy macie jakąs dietę którą polecacie ? i cz da się schudną w ciągu 10 m-c 10-15 kg? Czytałam opinie o "3 minutowe odchudzanie" przez 9 dni 3 kg czy to możliwe? czekam na wasze opinie i o dobre rad nie chcę wdawa pieniędzy na dietetyczki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra rada-na serio- magiczne MŻ-czyli mniej ż...wcinać:-)

MI swego czasu pomagały ćwiczenia,na nogi,brzuch,każdą częśc ciała generalnie,

Jedzenie do godziny 19,dużo napojów-zwłaszcza woda.

A kiedyś robiłam tak,że po każdym posiłku wykonywałam ćwiczenia fizyczne-pomogło,ale teraz z perspektywy czasu uważam,że w cale nie musiałam tego robić:-)

Jeśli nie możesz zeszczupleć,masz z tym kłopoty to może przyczyna leżeć też na przykład w chorej tarczycy.

Na ujędrnienie ciałka dobre są masaże-szorstką gąbką albo masażerem.
Potwierdzam MŻ najlepszą dietą + cwiczenia:)
imageimage
ja tez się pod tym podpisuję, czyli MŻ i ćwiczenia, starać się jeść częściej ale mniejsze porcje, nawet do 6 razy w ciągu dnia, postarać się ograniczyć słodyczne, śmietanę zastąpić jogutem itp. nie wierzę w radykalne diety, człowiek długo nie wytrzyma jak będzie sobie wszystkiego odmawiał i żadne głodówki!!!
Ja mam bardzo dobra dietę i jeśli chciałabyć ją dostać to mogę wysł;ać Ci na maila info.
Ja tez nie wierzyłam w jakiekolwiek diety, ale spróbowałam i schudłam 9 kilo w 1,5 miesiąca:)skonczyłam odchudzanie w lipcu a waga nie podskoczyła:)
mogę prosić na e-maila: kppk84@o2.pl dzięki :)
to ja też poproszę nika_22@tlen.pl
również poproszę na ek1323@wp.pl z góry dziękuję, Ewa.
ja tez poprosze agnesz1@wp.pl
to i ja poprosze, bo mam postanowienie noworoczne, które się nazywa 10 kilo. :-)
image
---
ja tez poprosze
kasiulka448@wp.pl
image

image
znam tą dietę ale jej nie stosowałam ale jak czytałam opinie to dużo osób poleca i chyba zaryzykują najbardziej się boję po skończonej diecie przytyć. Kto ze mną zaryzykuję???
ja poproszę dietę
michalina.l@wp.pl
i wtedy się zastanowię, ale jestem bardzo na tak, bo mam dość takiego życia
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
to i ja prosze: sabin_a@wp.pl
image
To i ja poproszę basieniak@buziaczek.pl
imageimage
ja też poproszę asienkaj@wp.pl
ja od dzis dietuje ale nie mam zamiaru sie katowac, po prostu odrzucam słodycze,smażone,pieczone, wszystko tylko gotowane i dużo warzyw,owoców,ciemny chleb.
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Ja też od dziś postanowiłam mniej jeść pić dużo wody zero słodyczy ćwiczenia wieczorami, jeść dużo śliwek dla lepszej przemiany materii i jeść słonecznikowy chleb może macie coś równie dobrego dla przemiany materii coś smaczniejszego ?? :)
polecam dietę kopenhaską - mały hardkor, ale dla zdyscyplinowanych osób. 7 kg w 2 tyg. Robiłam ją 2 razy po gorszych okresach dla mojego ciała i działa ale wychodzenie z tej diety trwa o wiele dłużej niż sama dieta. I lepiej nie robić jej jak sie juz ma uszytą sukienkę :)
mi się udało schudnąć 10 kg dzięmi tak zwanej MŻ i więcej ruchu, nie mówię tu o ciężkich ćwiczeniach, na myłś których wszystkiego Ci sie odechciewa, a o np sprzątanie przy muzyce i zamiast smętnego ruszania, ruszać się w rytm muzyki... niestety schudłam tylko do pewnej wagi i nic dalej nie chce iść :( pomijając fakt, że jestem uzalezniona od słodyczy :P:P:P
image

do góry