Widok
dieta :)
dziewczyny może bł taki watek ale jakoś nie znalazłam. Mam pytanie czy macie jakąs dietę którą polecacie ? i cz da się schudną w ciągu 10 m-c 10-15 kg? Czytałam opinie o "3 minutowe odchudzanie" przez 9 dni 3 kg czy to możliwe? czekam na wasze opinie i o dobre rad nie chcę wdawa pieniędzy na dietetyczki :)
Dobra rada-na serio- magiczne MŻ-czyli mniej ż...wcinać:-)
MI swego czasu pomagały ćwiczenia,na nogi,brzuch,każdą częśc ciała generalnie,
Jedzenie do godziny 19,dużo napojów-zwłaszcza woda.
A kiedyś robiłam tak,że po każdym posiłku wykonywałam ćwiczenia fizyczne-pomogło,ale teraz z perspektywy czasu uważam,że w cale nie musiałam tego robić:-)
Jeśli nie możesz zeszczupleć,masz z tym kłopoty to może przyczyna leżeć też na przykład w chorej tarczycy.
Na ujędrnienie ciałka dobre są masaże-szorstką gąbką albo masażerem.
MI swego czasu pomagały ćwiczenia,na nogi,brzuch,każdą częśc ciała generalnie,
Jedzenie do godziny 19,dużo napojów-zwłaszcza woda.
A kiedyś robiłam tak,że po każdym posiłku wykonywałam ćwiczenia fizyczne-pomogło,ale teraz z perspektywy czasu uważam,że w cale nie musiałam tego robić:-)
Jeśli nie możesz zeszczupleć,masz z tym kłopoty to może przyczyna leżeć też na przykład w chorej tarczycy.
Na ujędrnienie ciałka dobre są masaże-szorstką gąbką albo masażerem.
ja tez się pod tym podpisuję, czyli MŻ i ćwiczenia, starać się jeść częściej ale mniejsze porcje, nawet do 6 razy w ciągu dnia, postarać się ograniczyć słodyczne, śmietanę zastąpić jogutem itp. nie wierzę w radykalne diety, człowiek długo nie wytrzyma jak będzie sobie wszystkiego odmawiał i żadne głodówki!!!
mi się udało schudnąć 10 kg dzięmi tak zwanej MŻ i więcej ruchu, nie mówię tu o ciężkich ćwiczeniach, na myłś których wszystkiego Ci sie odechciewa, a o np sprzątanie przy muzyce i zamiast smętnego ruszania, ruszać się w rytm muzyki... niestety schudłam tylko do pewnej wagi i nic dalej nie chce iść :( pomijając fakt, że jestem uzalezniona od słodyczy :P:P:P