Widok

dieta :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny może bł taki watek ale jakoś nie znalazłam. Mam pytanie czy macie jakąs dietę którą polecacie ? i cz da się schudną w ciągu 10 m-c 10-15 kg? Czytałam opinie o "3 minutowe odchudzanie" przez 9 dni 3 kg czy to możliwe? czekam na wasze opinie i o dobre rad nie chcę wdawa pieniędzy na dietetyczki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jonka6 ja też próbowałam tą DIETĘ TURBO:)muszę powiedzieć, że nie podeszła mi ta dieta, bo było za dużo roboty z posiłkami- tam jest ich 6 no i nie widziałam znaczących efektów.
No ale może na Ciebie podziała:)
Iza, no wlasnie nie wiem na ktora sie zdecydowac, bo racja 6 posilkow to duzo, hehe ja zazwyczaj jem 2 albo 3 bo na wiecej nie mam ochoty, a i tak tyłam tylko to byla wina chorej tarczycy a teraz mam dobrane leki i szukam sposobu jak zgubic hmm z 10kg;] oczywiscie nie ekspresowo ale zgubic.;]
Ja też mam chorą tarczycę, więc wiem o czym mówisz:)
Pewnie będziesz musiała spróbowac obu i zobaczyć, która Ci lepiej odpowiada. Mi zdecydowanie lepiej zrobiła ta z 4 posiłkami.
- Iza
Mogłabyś mi przesłać tą dietę na maila, am.gdynia@o2.pl.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam
zapraszam do siebie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
a moge prosic o przeslanie tych dwoch cudownych diet? chce zobaczyc co to za wynalazki
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
podeślijcie mi tez te diety -mail w profilu
Może moja mamunia sie skusi :)
tak z ciekawosci moge tez prosic o ta diete "cud"z gory wielkie dzieki!
i najwazniejsze oto moj adres
agaaga535@yahoo.co.uk
Dzieki
poproszę tą cudowną dietę na maila aga-tatoo@wp.pl dziekuje bardzo i pozdrawiam:)
ja również poprosze o diete; izaura@op.pl
i ja poproszę madi__@poczta.onet.pl
Również proszę o dietę na maila basieniak@buziaczek.pl
czekam i czekam i jak narazie zadnej diety nie otrzymalam:-)
Cześć Iza, ja tez bym poprosiła o ta dietę ;) z góry wielkie dzięki! Moj e-mail emi82@wp.pl
ja tez poprosze o ta dietę emi82@wp.pl
hej. Może któraś z Was, która dostałą juz tą dietę , wysłać i do mnie? będę wdzięczna- oliwka81@onet.eu
Dziewczyny prosze podeślijcie mi te dietki mam pare kilo do stracenia a w czerwcu ślub dziekuje hukalowicz1@wp.pl
poproszę tą dietę na 19olcia19@wp.pl
www.my.oriflame.pl/massuana
Po zarejestrowaniu się w sklepie internetowym proszę sobie kupić suplement diety dla kobiet i mężczyzn Natural Balance o smaku waniliowym nr katalogowy 15448 lub truskawkowym nr 15447 z 23% rabatem czyli za 84 zł (cena katalogowa 109 zł).Jeśli zrobi sie prenumeratę i kupi 3 sztuki to 4 dostaje się za 1 zł.Miarkę produktu pije się z mlekiem lub wodą.Nie ma efektu jojo.Osoby zaintersowane szczegółami proszę o tel.501-183-708 Tomasz Dorniak
do góry