Widok

dieta :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny może bł taki watek ale jakoś nie znalazłam. Mam pytanie czy macie jakąs dietę którą polecacie ? i cz da się schudną w ciągu 10 m-c 10-15 kg? Czytałam opinie o "3 minutowe odchudzanie" przez 9 dni 3 kg czy to możliwe? czekam na wasze opinie i o dobre rad nie chcę wdawa pieniędzy na dietetyczki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz raz prosilam,prosze jeszcze raz,moge zerknac na te diety?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Czy ja również mogłabym prosić o dietę?? proooooszęę :)
isabeell@wp.pl dziękuję
Ja również poproszę o tą dietę na kaszubka39@wp.pl
mogę prosić na e-maila:
kafu83@wp.pl
:)
ja zaczęłam "dietę" jakies 2 miesiące temu..5 posiłków dziennie o regularnych porach, nie mieszam miesa z ziemniakami, chlep żytni, ograniczam słodycze(chociaz jest to baaardzo ciezkie;) itp. na razie zeszło jakies 6 kilo (bez ćwiczeń) teraz raczej stoje w miejścu ale to chyba normalne...a no i niedługo zaczynam "trening" w domu na piłce ;)
Polecam dietę proteinową. Schudłam 13 kg przez ok 3 miesiące bez ćwiczeń. Dieta utrwala zdrowe nawyki żywieniowe. I co ważne można jeść bez ograniczeń:-)
A ja proponuję dłuuuugie spacery, np marsze z kijkami, które są dużo efektywniejsze od zwykłego marszu. Sama przyjemność i dodatkowo haust świeżego powietrza :)
Poproszę również o dietę na mejla kosamonia@wp.pl
ja rowniez poprosze o przeslanie diety :)
ewe_kow@wp.pl
ja rowiez poprosze,
i_am_real@wp.pl

dzieki
Dziewczyny to ja tez poprosze o te dietki, mam pare kilo do zgubienia, a w czerwcu ślub. Dziekuje! aszulta@wp.pl
dziewczyny, nie męczcie sie!! Ja z nadwagą wacze od ZAWSZE!! w koncu odżałowałam kase na dietetyczkę i jestem mega zadowolona!! głównie chodzi o to, żeby nauczyła Was jakzachowa tą upragnioną wagę. Jak chcecie podam numer tel do niej ... Oczywiście cudów nie ma bo szybka dieta to nieskuteczna dieta.. Niestety nie ma tak łatwo... Ale ja 12,5 kg w 2, 5 mies i w ogóle sie nie katowałam dietami...
ja tez zdecydowałam się na dietetyczkę. Zaczynam 10 lutego. Juz nie mogę się doczekać :-))) A to,ze to kosztuje jest dla mnie dodatkowa motywacją. Do slubu muszę byc laska ;-)))
a można wiedzieć gdzie sie zapisałaś??
czy ktos otrzymał tą dietę ?? jesli tak prosze ponownie o przesłanie - mail w profilu
ja tez czekam i czekam:-)rowniez ponownie prosze o diete agaaga535@yahoo.co.uk
dziewczyny a znacie moze jakas cud diete na przytycie?? dodam jeszcze ze nie jestem zadnym niejadkiem, jem 4 posilki dziennie i uwielbiam slodycze i chipsy i inne przekaski..chcialabym przytyc pare kilo do slubu
hmm....to masz problem:-)masz bardzo dobrą przemiane materi i juz taka Twoja natura że jestes szczupła:-)tak to juz jest na tym świecie ze jeden chce schudnąć,a drugi przytyć:-)
Milena89- www.jemzdrowo.pl . Kati- tam równiez pomagają osobom, które chcą przytyć ;-) Niestety na pierwsze spotkanie czeka się kilka miesięcy. A może to i dobrze. Chyba świadczy to o ich skuteczności. Ja się nie moge juz doczekać...
dzieki kunegunda, moze kiedys sie tam wybiore..jak nie przed slubem to moze pozniej..
do góry