Widok

diprogenta,czy ktos stosuje?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja smarowalam najpierw 2x dziennie 3 gtyg i było super, nefrolog byl pod wrazeniem:) ale po tygodniu siusiak znowu sie skleil..i ta sama kuracja..po kolejnych 2 tyg znowu sklejony:( no i ostatnio pedniatra powiedziala zeby z 2 tyg 1x dziennie smarowac, a potem sciagac napletek delikatnie..robimy to co 3 dzien podczas kapieli i jest ok:)
nam pediatra powidziala, ze to normalne, tylko tez Szymek miał ZUM i tu jest problem..ale ze sam sie z czasem rozklei..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nam kazali smarowac 2 tyg i dopiero wtedy zsuwac napletek, ale tak naprawdę najlepszym spossobem jest ściąganie napletka w kąpieli...
Po ok 1,5 efekt jest bardzo wiodoczny...
najpierw smarowalismy 2 x dziennie przez 2 tyg. - efekt był ale nie do końca zadowalający pediatrę. Teraz mamy smarować przez 2 tyg 1 raz dziennie i jak nie będzie jeszcze lepiej to do chirurga ;-(
my smarowalismy chyba (bo to bylo 2 lata temu) 3 tygodnia, ale efekt byl dopiero po tygodniu lub nawet pozniej, ale nie poddawalam sie i smarowalam, co wieczor po kapieli. u nas pomoglo, od tamtej pory mamy spokoj. ale ja bylam mocno zdeterminowana, bo nie wyobrazalam sobie wizyty u chorurga i nacinania.
Ja smaruje trzeci dzien i narazie nie ma efektu.Klade gruba warstwe na okolo napletka i pozniej go zsuwam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Stosowalam u boryska, efekt po ok tyg, smarowalismy bo byl u nas nawracajacy ZUM i byla to wina napletka, skora na napletku zrobila sie wlastyczna i pieknie schodzila, teraz znow sie przykleila i chyba zaczne go znow stosowac, pamietaj tylko by wokol napletka smarowac!!Powodzenia, ta masc naprawde jest skuteczna!!!
emika i sa efekty?My smarujemy trzeci dzien i narazie napletek ani drgnie:(
mimi podzialala?jak dlugo stosowalas?
my teraz stosujemy
ja stosowalam a co ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry