Widok

dla domatora

wiesz to nie ma znaczenia, musi po prostu mnie porwac.. musze ja poczuc.... nie wiem jak to powiedziec hihihihihihii jak ja zobacze to bede wiedzial,ale na pewno musi byc inteligentna, z wyobraznia, spokojna....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
iEFsqJ zcrhfotoqzas, mceuokxlgeot, hafgygqldtii, http://imtibsuqdwsr.com/

POMOCY

Poszukuję naprawdę dobrej szkoły językowej z angielskim. W naszym przepięknym Gdańsku jest ich od groma, ponoć co jedna to lepsza, więc niezbyt łatwo się zdecydować... Poradźcie, do której warto pójść, czas nagli, rok akademicki za pasem.. A, i jeśli ktoś chodził do "Berlitza", to jakie ma wrażenia?

ASASASAS ...

Tylko ten kto zna moc ASASASA, jest deBESTciak !!!

BEZ NAGŁÓWKU

A MI NAJLEPIEJ PISAŁO SIĘ W HYDE PARKU WIECZORZE WYBRZEŻA. I TYLE... POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH I NIEZNAJOMYCH KTÓRZY MNIE PAMIĘTAJĄ! SHAIGAN AEGIRSSON(CHWAST) PS PISZCIE!

Plagiat

Dzieki za sms'a, a wlasciwie sms'y.
Odezwe sie za jakies trzy tygodnie.
Usmiechy na ten czas!

hę..??!!

kyry myry fyry ?

Hmmm

Lelon ping pong ...

do anonima II

aleś ty elokwenty buraku w ząbek czesany

lelon/

cieciu gdzies Ty w tym hide parku zaginal?

do anonima

jakieś dwa metry na północ siedze

Ogłoszenie

zbieram na piwo, a mam dziure w portfelu, chętnie przyjmę każdą gotówkę, może być używana lub powypadkowa - bilon niespecjalnie

Ad. Sprawa Yediego

o ile dobrze umiem czytać to nagłówek brzmi: Trójmiejski Hyde Park i każdy może tu bazgrzyć co mu ślina na klawisze przyniesie - Yedi też.

Swoją drogą

to musze przyznac, że rozruszałem swoją osobą to HP. Teraz można przynajmniej poczytać troche ciekawych text'ów na mój temat, czyli jaki jestem głupi itp.. A to już dyskusja, choć poziom jeszcze odbiega od moich oczekiwań. Ale jest to promyk nadzieji na następne dni.

Samozagłada

Cześć XX-XL ku i inni Gdańszczanie !
Pierwsza odpowiedz swiadczaca o braku rozsadku .
Zastanow sie czy jedzac obiad musisz sie upaprac od stop do glowy?Czy produkujac paliwo konieczne jest wylaczanie systemow ochronnych-(w dni powszednie w godzinach pracy nie smierdzi - pewnie boją się kontroli) .
To co smierdzi to weglowodory a weglowodory sa rakotworcze . Czy w grobie potrzebne ci bedzie paliwko do Twojego Rolls'a.Co do mojego maluszka 126p to owszem takiego posiadam ale poza nim jest jeszcze do jezdzenia Merc, Renault i Nissan , i nadal nie rozumiem dlaczego w USA , u Niemców , Austryjaków , Holendrów z takich samych rafinerii nie śmierdzi a są często położone nad samym brzegiem czystych jezior, zatok , blisko miast i osiedli itp.I nie próbuj przekonywać mnie , że to dlatego , że oni są bogatsi .SĄ BOGATSI - BO NIE SĄ BYLEJACY W PRACY. A Ty i Twoi znajomi , koledzy , rodzina możecie stworzyć "grupę nacisku" do walki z taką BYLEJAKOŚCIĄ.
Co mi teraz powiesz mondralo?

Mixerr

napisz jak tam wyniki. bo ja sie dowiem albo w sobote albo dopiero w niedziele pod bo

Kevin

Jak zapewne sie domyslasz Hyde Park to nie jest zadna tam paczka, ale miejsce gdzie ludzie moga sie spotykac i wymieniac poglady, ew. rozmawiac na byle jaki temat. Niestety nas pozbawiono, lub niedlugo pozbawia naszego miejsca w DB w ktorym pisalismy do siebie rozne rzeczy. Nie ma tam paczek ani grup znajomych rozmawiasz z kim chcesz, wcinasz sie do rozmow, krytykujesz. Wtedy sie robi ruch. Cos sie dzieje. A nie tak jak ty piszesz, "czemu nie piszecie" a poruszyles temat?

Kevin

Nie ogladaj telewizji bo bedziesz mial w glowie glizdy
jak to kiedys smolen laskowik i paczka ludzi stwierdzila za czasow komuny osmieszajac nasza sluzbe zdrowia.
a ze film bedzie tandetny mozna bylo przewidziec, w 2000 roku nie wyszedl chyba jeszcze dobry film.
Ahh gdziez ten Cube sie podzial. Gdzie sa filmy z tamtych lat...

Ludności ty moja...

The HOLLOW MAN to totalny kibel ... syf nieprzeciętny. Kto ył na tej tandecie w kinie ten niepoważny jest chyba ... Tak samo jak ja z resztą... OCHYDA !!! Reklamówka jest super w porównaniu z tym co zobaczyłem w kinie ...

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry