Widok
iEFsqJ zcrhfotoqzas, mceuokxlgeot, hafgygqldtii, http://imtibsuqdwsr.com/
POMOCY
Poszukuję naprawdę dobrej szkoły językowej z angielskim. W naszym przepięknym Gdańsku jest ich od groma, ponoć co jedna to lepsza, więc niezbyt łatwo się zdecydować... Poradźcie, do której warto pójść, czas nagli, rok akademicki za pasem.. A, i jeśli ktoś chodził do "Berlitza", to jakie ma wrażenia?
Samozagłada
Cześć XX-XL ku i inni Gdańszczanie !
Pierwsza odpowiedz swiadczaca o braku rozsadku .
Zastanow sie czy jedzac obiad musisz sie upaprac od stop do glowy?Czy produkujac paliwo konieczne jest wylaczanie systemow ochronnych-(w dni powszednie w godzinach pracy nie smierdzi - pewnie boją się kontroli) .
To co smierdzi to weglowodory a weglowodory sa rakotworcze . Czy w grobie potrzebne ci bedzie paliwko do Twojego Rolls'a.Co do mojego maluszka 126p to owszem takiego posiadam ale poza nim jest jeszcze do jezdzenia Merc, Renault i Nissan , i nadal nie rozumiem dlaczego w USA , u Niemców , Austryjaków , Holendrów z takich samych rafinerii nie śmierdzi a są często położone nad samym brzegiem czystych jezior, zatok , blisko miast i osiedli itp.I nie próbuj przekonywać mnie , że to dlatego , że oni są bogatsi .SĄ BOGATSI - BO NIE SĄ BYLEJACY W PRACY. A Ty i Twoi znajomi , koledzy , rodzina możecie stworzyć "grupę nacisku" do walki z taką BYLEJAKOŚCIĄ.
Co mi teraz powiesz mondralo?
Pierwsza odpowiedz swiadczaca o braku rozsadku .
Zastanow sie czy jedzac obiad musisz sie upaprac od stop do glowy?Czy produkujac paliwo konieczne jest wylaczanie systemow ochronnych-(w dni powszednie w godzinach pracy nie smierdzi - pewnie boją się kontroli) .
To co smierdzi to weglowodory a weglowodory sa rakotworcze . Czy w grobie potrzebne ci bedzie paliwko do Twojego Rolls'a.Co do mojego maluszka 126p to owszem takiego posiadam ale poza nim jest jeszcze do jezdzenia Merc, Renault i Nissan , i nadal nie rozumiem dlaczego w USA , u Niemców , Austryjaków , Holendrów z takich samych rafinerii nie śmierdzi a są często położone nad samym brzegiem czystych jezior, zatok , blisko miast i osiedli itp.I nie próbuj przekonywać mnie , że to dlatego , że oni są bogatsi .SĄ BOGATSI - BO NIE SĄ BYLEJACY W PRACY. A Ty i Twoi znajomi , koledzy , rodzina możecie stworzyć "grupę nacisku" do walki z taką BYLEJAKOŚCIĄ.
Co mi teraz powiesz mondralo?
Kevin
Jak zapewne sie domyslasz Hyde Park to nie jest zadna tam paczka, ale miejsce gdzie ludzie moga sie spotykac i wymieniac poglady, ew. rozmawiac na byle jaki temat. Niestety nas pozbawiono, lub niedlugo pozbawia naszego miejsca w DB w ktorym pisalismy do siebie rozne rzeczy. Nie ma tam paczek ani grup znajomych rozmawiasz z kim chcesz, wcinasz sie do rozmow, krytykujesz. Wtedy sie robi ruch. Cos sie dzieje. A nie tak jak ty piszesz, "czemu nie piszecie" a poruszyles temat?
Kevin
Nie ogladaj telewizji bo bedziesz mial w glowie glizdy
jak to kiedys smolen laskowik i paczka ludzi stwierdzila za czasow komuny osmieszajac nasza sluzbe zdrowia.
a ze film bedzie tandetny mozna bylo przewidziec, w 2000 roku nie wyszedl chyba jeszcze dobry film.
Ahh gdziez ten Cube sie podzial. Gdzie sa filmy z tamtych lat...
jak to kiedys smolen laskowik i paczka ludzi stwierdzila za czasow komuny osmieszajac nasza sluzbe zdrowia.
a ze film bedzie tandetny mozna bylo przewidziec, w 2000 roku nie wyszedl chyba jeszcze dobry film.
Ahh gdziez ten Cube sie podzial. Gdzie sa filmy z tamtych lat...