Widok

dla domatora

wiesz to nie ma znaczenia, musi po prostu mnie porwac.. musze ja poczuc.... nie wiem jak to powiedziec hihihihihihii jak ja zobacze to bede wiedzial,ale na pewno musi byc inteligentna, z wyobraznia, spokojna....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zabije ciecia

Jeżeli jescze raz ten CIEC tulacz, jednego dnia napisze 100 ogloszen, to wlasnymi rekami pojde do niego do domu i udusze !

DO RAFALSKIEGO

RAFAŁ ODDAJ MI MOJE PŁYTKI !!!
DZIĘKI !!!

V ROZBIÓR POLSKI

Sami sprzedajemy swój kraj.
Wielkie koncerny budują za psie grosze hale spożywcze, kilka lat są zwolnieni z podatku, rodzimi producenci płacą za miejsce na półkach na swoje produkty, polacy pracują tam za głodowe pensje, traktowani są jak śmiecie a klienci jak potencjalni złodzieje.
(Sorki troche to długie zdanie - jestem oralfabetą :-);)
Opamiętajmy się (sam tam czasami kupuję bo nie lubię chodzić po kilku sklepach), pieniądze wypływają z kraju, a nazywa się to ŚCIĄGANIEM OBCEGO KAPITAŁU !!!
cdn.

Wicherku

Moja droga!
- niestety nie
- a szkoda

Do Studenta

Drogi Wojciechu !!!! Czy pamiętasz ile było tych płyt ??? Ja sobie za nic w świecie nie moge skojarzyć. A tak przy okazji to Mike bywa w firmie czy juz na dobre poszedł do Sopotu ??? A moze masz jakiś kontakt do niego ??? Jakbyś miał numer jego komórki to wyślij mi mailem.

INFO !!!!

Jak będziecie przejeżdżać ulicami miasta Gdańska i natkniecie się na ŻÓŁTE zasłony to bedzie to rezydencja DjBankowego. Prosze uszanować to miejsce i oddać delikatny pokłon w kierunku "pałacu" wielkiego "twórcy"

do kevina

nie przejmuj sie tak ,
ja zawsze wszystko czytam - ale nigdy sie nie wypowiadam ( do tej pory )
gdybys wcześniej przejrzał chociaż parę stron zorientowałbys sie , że dominuja tu dość stałe składy, które koresponduja tylko z sobą - ale czasem fajnie się im poprzyglądać

MIXER NIC DOBREGO

Kiedy??????? dajcie znac cholipa bo sobie czas przygotowac musza.
No wiec ja proponuje czwartek jak juz wiecie zreszta. powiedzmy ze okolo godziny 19.
Gdzie to juz na privatny sposob zalatwimy.
Dajcie mi znac na @@@.
pozdroofka

Alice

Nie zawsze korespondujemy tylko z soba.
Wiesz dlaczego do tej pory tak robilismy?
Poniewaz temat Bina i Buki "Kwadrat" jest poruszany co tydzien, stal sie nudny. A nikt inny nie probuje tutaj zaistniec w ten czy inny sposob.
Poza tym wiekszosc z nas ma modemy.
Co jest lekkim utrudnieniem w aktualizacji strony co najmniej kilka razy dziennie zeby byc na biezaco.
pzodrawiam serdecznie.

Kevin

A tak lamowatego wstepu do korespondencji nei widzialem nawet na lamach HP drukowanego co sobote w Dzienniku Baltyckim.
I Ty sie wyprodukowales?
A co powiesz na temat tego co pisze Miltedus?
Czytales wczesniejsze strony?
Jak mamy cie przyjac skoro nie zaglebiles sie w historie ( a to dobre strona istnieje od niedawna a juz ma historie ) HP a juz juz robisz raban jacy to wy jestescie. Dziekuje za uwage i pozdrawiam serdecznie...

Kevin

Plagiat ma rację, myslisz, ze ktokolwiek zaczyna w tak beznadziejny sposób jak Ty?!
Zproponuj jakiś sensowny temat, to pomyślimy KEVINIE

V Bozbior Polski

Tak a do tego jeszcze sprowadzamy zborze z zagranicy ktor jest gorszej jakosci od krajowego a pozatym naszego by nam starczylo !!! Paranoja

Kevin

Zamiast uzalac sie nad soba wlacz sie do jakiejs dyskusji. Fakt ze nikt nie odpisuje na twoje posty (a nie doswiadczylem tu ich chyba wiele ??) nie oznacza ze nie mozesz sam czegos napsiac do kgos na jakis juz poruszony (nawet w przeszlosci) temat.
W sumie wejscie to rzeczywiscie masz zalosne (mi to sie nigdy chyba jeszcze nie przydazylo a wlaczalem sie w rozne miejsca rozmow: #juvepoland, #gdynia, cafe.wprost. Gratka HP, 3miasto HP ....) ale wszystko moze sie jeszcze zmienic.

poczta

proszę mnie dopisać do księgi Guinnes"a
JAKO PIERWSZY WPROWADZAM DO www.trojmiasto.pl POJĘCIE "POCZTA".
PRZEGLĄDARKA NIE ZNA TAKIEGO SŁOWA,
ANI TAKIEGO RDZENIA!?

Lasy oliwskie

Czy ktoś może wie co sie dzieje w Dolinie Radości na posesji Mieczysława B.? Sprawa coś ostatnio przycichła. Czy buki pod Bernardowem nadal giną? Dawno tam nie byłem, będę wdzięczny za udzielenie informacji.

Mixer

Jak to witomino nie bylo ladne ??? Skad wiesz o widoq z okna ??? Witomono mi b. odpowiadalo, jesli chodzi o wzgledna czystosc powietrza i nie tylko. Cale otoczone lasem, jest tam gdzie spacerowac i rowerkowac. Teraz mieszkajac we Wrzeszczu tesknie za tamtymi okolicami. Tutaj jest tylko wielkomiejski moloch...
Wracam do gdyni jak to tylko bedzie mozliwe :)))))

Bojownik Mandżurski

Popierdzelone paliwo idzie do góry części do mojego samochodu drogie jak nigdy, wokół mnie mieszkają sami idioci i mam kaca jak tu nie być wk...onym.
Ale mam nową miłośc i Ją KOCHAM

PLAGIAT

Przepraszam - moje nieobecnosc przedluzyla sie.
Nie ma mnie juz tutaj. Nie ma mnie juz nigdzie.
Wracam do siebie - do sosen, zapachu podkladow kolejowych, pruchna, wiatru pachnacego wolnoscia. Wracam do DOMU.
Tesknota zabija. A ja chce zyc!
Dzieki za to, ze przez chwile byles.
Tam gdzie bede za jakis czas nie ma komputerow. Jest cisza.
Do zobaczenia kiedys, gdzies tam.
Jak zwykle - SLONECZKA!

Yedi yedi@polbox.com !!

ZASTANAWIALES SIE CZASAMI NAD SOBA ??
NIE ??
TO SIE ZASTANOW !!
MADRY W SLOWACH, A CIENKI W CZYNACH !!
CIAGLE SIE CZEPIASZ bino i buki. A ty co ??
NIC ZERO JAKIEGOKOLWIEK TEMATU("zaistnienia" ),
hm ?? a moze zazdrosc przez ciebie przemawia ze dwie osoby w bardziej czy mniej wesoly sposob ze soba rozmawiaja.( PISZA DO SIEBIE )

A TAK POZATYM HP JEST TYLKO ZABAWA !!!!!!

Ps. PRZECZYTAJ SOBIE WSZYSTKIE STRONKI, A NIE DWIE LUB TRZY PIERWSZE.
I PISZESZ TO JAKI JESTES WIELCE WZBURZONY.

"przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego" - A CO DO TEGO TO CHYBA LEKKO PRZESADZILES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM MILEGO CZYTANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry