Widok
V ROZBIÓR POLSKI
Sami sprzedajemy swój kraj.
Wielkie koncerny budują za psie grosze hale spożywcze, kilka lat są zwolnieni z podatku, rodzimi producenci płacą za miejsce na półkach na swoje produkty, polacy pracują tam za głodowe pensje, traktowani są jak śmiecie a klienci jak potencjalni złodzieje.
(Sorki troche to długie zdanie - jestem oralfabetą :-);)
Opamiętajmy się (sam tam czasami kupuję bo nie lubię chodzić po kilku sklepach), pieniądze wypływają z kraju, a nazywa się to ŚCIĄGANIEM OBCEGO KAPITAŁU !!!
cdn.
Wielkie koncerny budują za psie grosze hale spożywcze, kilka lat są zwolnieni z podatku, rodzimi producenci płacą za miejsce na półkach na swoje produkty, polacy pracują tam za głodowe pensje, traktowani są jak śmiecie a klienci jak potencjalni złodzieje.
(Sorki troche to długie zdanie - jestem oralfabetą :-);)
Opamiętajmy się (sam tam czasami kupuję bo nie lubię chodzić po kilku sklepach), pieniądze wypływają z kraju, a nazywa się to ŚCIĄGANIEM OBCEGO KAPITAŁU !!!
cdn.
Alice
Nie zawsze korespondujemy tylko z soba.
Wiesz dlaczego do tej pory tak robilismy?
Poniewaz temat Bina i Buki "Kwadrat" jest poruszany co tydzien, stal sie nudny. A nikt inny nie probuje tutaj zaistniec w ten czy inny sposob.
Poza tym wiekszosc z nas ma modemy.
Co jest lekkim utrudnieniem w aktualizacji strony co najmniej kilka razy dziennie zeby byc na biezaco.
pzodrawiam serdecznie.
Wiesz dlaczego do tej pory tak robilismy?
Poniewaz temat Bina i Buki "Kwadrat" jest poruszany co tydzien, stal sie nudny. A nikt inny nie probuje tutaj zaistniec w ten czy inny sposob.
Poza tym wiekszosc z nas ma modemy.
Co jest lekkim utrudnieniem w aktualizacji strony co najmniej kilka razy dziennie zeby byc na biezaco.
pzodrawiam serdecznie.
Kevin
A tak lamowatego wstepu do korespondencji nei widzialem nawet na lamach HP drukowanego co sobote w Dzienniku Baltyckim.
I Ty sie wyprodukowales?
A co powiesz na temat tego co pisze Miltedus?
Czytales wczesniejsze strony?
Jak mamy cie przyjac skoro nie zaglebiles sie w historie ( a to dobre strona istnieje od niedawna a juz ma historie ) HP a juz juz robisz raban jacy to wy jestescie. Dziekuje za uwage i pozdrawiam serdecznie...
I Ty sie wyprodukowales?
A co powiesz na temat tego co pisze Miltedus?
Czytales wczesniejsze strony?
Jak mamy cie przyjac skoro nie zaglebiles sie w historie ( a to dobre strona istnieje od niedawna a juz ma historie ) HP a juz juz robisz raban jacy to wy jestescie. Dziekuje za uwage i pozdrawiam serdecznie...
Kevin
Zamiast uzalac sie nad soba wlacz sie do jakiejs dyskusji. Fakt ze nikt nie odpisuje na twoje posty (a nie doswiadczylem tu ich chyba wiele ??) nie oznacza ze nie mozesz sam czegos napsiac do kgos na jakis juz poruszony (nawet w przeszlosci) temat.
W sumie wejscie to rzeczywiscie masz zalosne (mi to sie nigdy chyba jeszcze nie przydazylo a wlaczalem sie w rozne miejsca rozmow: #juvepoland, #gdynia, cafe.wprost. Gratka HP, 3miasto HP ....) ale wszystko moze sie jeszcze zmienic.
W sumie wejscie to rzeczywiscie masz zalosne (mi to sie nigdy chyba jeszcze nie przydazylo a wlaczalem sie w rozne miejsca rozmow: #juvepoland, #gdynia, cafe.wprost. Gratka HP, 3miasto HP ....) ale wszystko moze sie jeszcze zmienic.
Mixer
Jak to witomino nie bylo ladne ??? Skad wiesz o widoq z okna ??? Witomono mi b. odpowiadalo, jesli chodzi o wzgledna czystosc powietrza i nie tylko. Cale otoczone lasem, jest tam gdzie spacerowac i rowerkowac. Teraz mieszkajac we Wrzeszczu tesknie za tamtymi okolicami. Tutaj jest tylko wielkomiejski moloch...
Wracam do gdyni jak to tylko bedzie mozliwe :)))))
Wracam do gdyni jak to tylko bedzie mozliwe :)))))
PLAGIAT
Przepraszam - moje nieobecnosc przedluzyla sie.
Nie ma mnie juz tutaj. Nie ma mnie juz nigdzie.
Wracam do siebie - do sosen, zapachu podkladow kolejowych, pruchna, wiatru pachnacego wolnoscia. Wracam do DOMU.
Tesknota zabija. A ja chce zyc!
Dzieki za to, ze przez chwile byles.
Tam gdzie bede za jakis czas nie ma komputerow. Jest cisza.
Do zobaczenia kiedys, gdzies tam.
Jak zwykle - SLONECZKA!
Nie ma mnie juz tutaj. Nie ma mnie juz nigdzie.
Wracam do siebie - do sosen, zapachu podkladow kolejowych, pruchna, wiatru pachnacego wolnoscia. Wracam do DOMU.
Tesknota zabija. A ja chce zyc!
Dzieki za to, ze przez chwile byles.
Tam gdzie bede za jakis czas nie ma komputerow. Jest cisza.
Do zobaczenia kiedys, gdzies tam.
Jak zwykle - SLONECZKA!
Yedi yedi@polbox.com !!
ZASTANAWIALES SIE CZASAMI NAD SOBA ??
NIE ??
TO SIE ZASTANOW !!
MADRY W SLOWACH, A CIENKI W CZYNACH !!
CIAGLE SIE CZEPIASZ bino i buki. A ty co ??
NIC ZERO JAKIEGOKOLWIEK TEMATU("zaistnienia" ),
hm ?? a moze zazdrosc przez ciebie przemawia ze dwie osoby w bardziej czy mniej wesoly sposob ze soba rozmawiaja.( PISZA DO SIEBIE )
A TAK POZATYM HP JEST TYLKO ZABAWA !!!!!!
Ps. PRZECZYTAJ SOBIE WSZYSTKIE STRONKI, A NIE DWIE LUB TRZY PIERWSZE.
I PISZESZ TO JAKI JESTES WIELCE WZBURZONY.
"przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego" - A CO DO TEGO TO CHYBA LEKKO PRZESADZILES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM MILEGO CZYTANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE ??
TO SIE ZASTANOW !!
MADRY W SLOWACH, A CIENKI W CZYNACH !!
CIAGLE SIE CZEPIASZ bino i buki. A ty co ??
NIC ZERO JAKIEGOKOLWIEK TEMATU("zaistnienia" ),
hm ?? a moze zazdrosc przez ciebie przemawia ze dwie osoby w bardziej czy mniej wesoly sposob ze soba rozmawiaja.( PISZA DO SIEBIE )
A TAK POZATYM HP JEST TYLKO ZABAWA !!!!!!
Ps. PRZECZYTAJ SOBIE WSZYSTKIE STRONKI, A NIE DWIE LUB TRZY PIERWSZE.
I PISZESZ TO JAKI JESTES WIELCE WZBURZONY.
"przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego" - A CO DO TEGO TO CHYBA LEKKO PRZESADZILES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM MILEGO CZYTANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!