Widok
Plagiat
To bardzo stare dzieje. Zadebiutowałem w Gratce 8 marca 1997 roku. Pisałem jakiś rok, potem zaczęto wprowadzać utrudnienia, a i moje życie trochę się pokomplikowało (zarówno w pozytywnym, jak i negatywnym sensie). Wiele razy chciałem zacząć od nowa, ale jakoś nic z tego nie wyszło.
A co do ksywki - czasem wypisuję sobie jakieś bzdury; kiedyś pewien człowiek przeczytał to i tak mnie "ochrzcił". No i zostało Romeo.
Pozdrawiam :o)
A co do ksywki - czasem wypisuję sobie jakieś bzdury; kiedyś pewien człowiek przeczytał to i tak mnie "ochrzcił". No i zostało Romeo.
Pozdrawiam :o)
Yedi yedi@polbox.com
Człowieku, Ty chyba nie masz innych zajęć, skoro wciąż czepiasz się tekstów pisanych na łamach HP. To, że lubimy czasami pożartować, nie znaczy, że wystawiamy naszemu miastu złą etykietkę...
Ale nie da się niestety tego powiedzieć o Tobie, zachowujesz sie jak sztywniak w garniturku!!!
WIĘCEJ UŚMIECHU I MOŻE COŚ Z CIEBIE BĘDZIE!!! A Buce i Binowi daj spokój!!!!!
Ale nie da się niestety tego powiedzieć o Tobie, zachowujesz sie jak sztywniak w garniturku!!!
WIĘCEJ UŚMIECHU I MOŻE COŚ Z CIEBIE BĘDZIE!!! A Buce i Binowi daj spokój!!!!!
Gratka umarla...
razem z nami, epitafium nie zostanie juz wydrukowane, nic nie zostanie wydrukowane, nie ma nad czym rozpaczac, tylko kilkadziesiat osob, ktore nie moga w ten czy inny sposob nawiazac kontaktu z ludzmi z roznych powodow, zostalo pozostawione samym sobie, internet tez tu duzo nie pomoze, jest pelen ludzi szukajacych okazji, nie tylko zeby zarobic pieniadze, nie winie internetu jako takiego ale ludzi za to jacy sa, nie zwazaja na dobro innych tylko na swoje, na to zeby w kieszeni byla odpowiednia suma pieniedzy, inaczej nie starczy prezesowi dziennika na nowego mercedesa, a innym ludziom bedzie trzeba obciac pensje jesli go nie kupie za oszczednosci na papierze na ktorym drukuje sie hydepark, co prawda nieduzo tego ale zawsze cos na kilkuset tysiacach egzemplarzy. panie drogi prezesie, drodzy redaktorzy dziennika baltyckiego, drodzy posrednicy reklamy, uratujcie hyde park w dzienniku baltyckim, bo stracicie zysk, jaki osiagaliscie na sprzedazy dwoch trzech egzemplarzy swojej gazety dla jednej osoby, nas bylo wiecej, kazdy kupowal po dwa trzy egzemplarze, dopoki hyde park wychodzil jako wkladka do gratki, pozniej WY to zniszczyliscie, mialo byc lepiej "obiecanki cacanki a glupiemu radosc" coz najpopularniejsze przyslowie Polaka.
my jestesmy glupi i dlatego mozna nas sie pozbyc szybko latwo i bezbolesnie, bez straty zyskow, ale powiadam wam, to sie jeszcze zmieni, ktos o nas pomysli, przeniesiemy sie gdzie indziej. i tak bedzie, albo pozostaniemy sami ze swoimi myslami. tak to jest koniec tego wywodu o niczym, o nas ktorych juz nie ma, ktorych nikt nie widzi, o nas szarakach, o nas zwyklych ludziach.
my jestesmy glupi i dlatego mozna nas sie pozbyc szybko latwo i bezbolesnie, bez straty zyskow, ale powiadam wam, to sie jeszcze zmieni, ktos o nas pomysli, przeniesiemy sie gdzie indziej. i tak bedzie, albo pozostaniemy sami ze swoimi myslami. tak to jest koniec tego wywodu o niczym, o nas ktorych juz nie ma, ktorych nikt nie widzi, o nas szarakach, o nas zwyklych ludziach.
Do Myszki!!!
To,że Cię Kocham jest absolutne i nie musisz nikomu sie chwalić.Wiesz o tym,ze zrobie wszystko aby nam się udalo.Cieszy mnie i zadowala fakt Twojego istnienia w moim sercu.
Jesteś jak słodki poranek po chmurnej i niepogodnej nocy.Dla mnie znaczysz bardzo wiele
i to jest najwarzniejsze,a jeśli i Ty mnie Kochasz,
to już jest cudownie.
Jesteś jak słodki poranek po chmurnej i niepogodnej nocy.Dla mnie znaczysz bardzo wiele
i to jest najwarzniejsze,a jeśli i Ty mnie Kochasz,
to już jest cudownie.
Hi starzy i nowi
Oj dawno dawno nie pisalem do HP, dzieki HP poznalem fure fajnych ludzi, ale to chyba zamknieta karta historii mojego zycia :))) Czlowiek sie zmiania, i zmienia podejscie do wszystkiego. Nie smieszy mnie przeszlosc, raczej napawa nostalgia i budzi wiele wspomnien. Wszystkiego najlepszego moim znajomym, nieznajomym, tym ktorzy o mnie slyszeli. Przed metamorfoza Manson, po metamorfozie Corrs.
Manson - Corrs
Ciekawie bardzo dwa rozne gatunki muzy. Wielka odmiana. Czy ty jako czlowiek sie zmieniles?
Czy tylko zmiana ksywy pociagnela za soba popularnosc? lub jakikolwiek zabieg zeby ja uzyskac? he?
nie mialem okazji czytac starych hp, a wiec, przykro mi ale to pytanie moze ci sie wydac bardzo ale to bardzo zlosliwe i zjadliwe, a ja to robie z czystej ciekawosci.
Czy tylko zmiana ksywy pociagnela za soba popularnosc? lub jakikolwiek zabieg zeby ja uzyskac? he?
nie mialem okazji czytac starych hp, a wiec, przykro mi ale to pytanie moze ci sie wydac bardzo ale to bardzo zlosliwe i zjadliwe, a ja to robie z czystej ciekawosci.
Kevin
Nie ogladaj telewizji bo bedziesz mial w glowie glizdy
jak to kiedys smolen laskowik i paczka ludzi stwierdzila za czasow komuny osmieszajac nasza sluzbe zdrowia.
a ze film bedzie tandetny mozna bylo przewidziec, w 2000 roku nie wyszedl chyba jeszcze dobry film.
Ahh gdziez ten Cube sie podzial. Gdzie sa filmy z tamtych lat...
jak to kiedys smolen laskowik i paczka ludzi stwierdzila za czasow komuny osmieszajac nasza sluzbe zdrowia.
a ze film bedzie tandetny mozna bylo przewidziec, w 2000 roku nie wyszedl chyba jeszcze dobry film.
Ahh gdziez ten Cube sie podzial. Gdzie sa filmy z tamtych lat...
Kevin
Jak zapewne sie domyslasz Hyde Park to nie jest zadna tam paczka, ale miejsce gdzie ludzie moga sie spotykac i wymieniac poglady, ew. rozmawiac na byle jaki temat. Niestety nas pozbawiono, lub niedlugo pozbawia naszego miejsca w DB w ktorym pisalismy do siebie rozne rzeczy. Nie ma tam paczek ani grup znajomych rozmawiasz z kim chcesz, wcinasz sie do rozmow, krytykujesz. Wtedy sie robi ruch. Cos sie dzieje. A nie tak jak ty piszesz, "czemu nie piszecie" a poruszyles temat?