Widok

do baeta81

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hey Beatko,znalazlas juz jakis zabytkowy samochod?ja tez ciagle szukam czegos takiego ale ciezko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej! ja jade takim starym czarnym mercedesem-staruszkiem.ale nie wiem czu o taki ci codzi.taki sam tylko biały jes tanszy.

image

image
a ja jade maxi skuterem....
to bylo wiadomo od samego poczatku...

mam tylkonadzieje, ze nie bedzie padac...

A SKĄD TAKĄ BRYCZKE ?

Nie przeprasam za bledy
Dafem XF

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Hmmm ja juz chyba wole wejsc po tych samochodowych schodkach. A jakim ciagnikiem jedziecie?

image coś w ten deseń.. najwyższe pięterko jest równo z podłogą kabiny ;)

ja wykorzystam najzwyczajniejszą drabinkę rozkładaną.. mój tata jej uzywa jak przycina żywopłot ;)

Lamia moj przyszly maz tez chce jechac tirem ale wlasnie mnie przeraza wsiadanie i wysiadanie z auta. Podobno ma zrobic jakies schody no ale nie wiem czy to jest dobry pomysl

ten pomysł .... wóz strażacki i te strumienie wody do dzięki A&S...
A&S dziękuję Ci bardzo bardzo bardzo :) !

pomarańczka,
no super pomysł
koledzy męża w mundurachg galowych i mogli by wam szpaler zrobić przy wyjściu z kościoła :)
czyli taki tunel, nie wiem czy strażacy mają jakąś szabelkę albo inny nadajacy się przedmiocik przy mundurze?

.
aha , dzięki , no ja sobie też tak myslę, że EFEKT będzie !!!
widziałam nawet zdjęcie jak para młoda jedzie ulicą swoim samochodem , a strażacy stoją ładnie równo ustawieni na poboczu i leją wodę .... strumienie wody krzyżują się nad jadącymi ulicą samochodami.....

pomaranczka,rozmawialam z mama i wiesz co?ona powiedziala ze zna pary ktore jezdzily wozami ale lepiej jakbys potrenowala na sucho wejscie:)czysto napewno bedzie wiec chyba dasz rade.tylko ja bym nie ryzykowala bo jestem sierota w takich sytuacjach,napewno bym pol sukni zgubila:)))ale mamcia mowi ze to wszystko pieknie wyglada,strzacy-koledzy super galowo ubrani....ah efekt napewno z*******y
a czemu nie ryzykowałabyś wozem???

;) ja się nie martwię bo mam wprawę.. w tym roku przejechałam już ponad 10 000 km tym wozem więc wsiadanie i wysiadanie mam opanowane..a zanim zacznę do niego wsiadać..zresztą u moich rodziców w ogrodzie (coby sąsiedzi nie mieli teatrzyku) .. chłopcy przejadą autko szmatkami ;) ale wysiadanie potrenujemy jeszcze..co prawda ubezpieczać nas będzie kolega P. mniej więcej 190/120

nie ryzykowalabym ze wzgledu na obawy ze podre suknie,pobrudze...i to przed slubem

a bryczki takiej typowej nie chce,jak juz to cos bardziej cukierkowego:)skoro mam sie czuc raz w zyciu jak ksiezniczka.ale koniki mialyby dluga droge:(i jeszcze przebudowa w gdansku(oby sie skonczyla do czerwca)
no lamia,przetrenujcie lepiej te rzuty w ramiona:)
a czemu nie ryzykowałabyś ???

---
ja mogłabym jechać bryczką z konikami, bo załatwić bryczkę to żaden problem .... gdyby nie to że ślub w październiku, od kościoła na salę jest 8 km.... zmarźniemy podczas jazdy...

napewno super ale nie chcialabym znac efektu jakby cos sie stalo z suknia:(wiadomo ze czymbardziej sie uwaza to gorzej to wychodzi
ale decyzja twoja
:) no w dafie mojego lubego schodki są pionowe, stąd drabinka..kulturalnie na sam szczyt a później tylko kroczek do kabiny, ktora jest tak 120 cm nad ziemią ;) a wysiadając nie bedę korzystać ze schodków..

kurcze, ja tez nie wiem czym jechac...........poki co mamy do dyspozycji z elegantszych aut tylko BMW trojke, ale kombi.............troche male no nie?.......

do góry