Widok

dobra położna środowiskowa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moze ktoś może polecić dobrą położną środowiskowa z okolic Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie w przychodni (Gdynia Pogórze) jest świetna babeczka-położna Ulatowska.

bardzo mi pomogła.Polecam
Pani Ewa Dondela. Dostałam namiar z przychodni na Warszawskiej w Gdyni. Bardzo sympatczna Pani. Rzeczowa, kontaktowa i pomocna. Pracuje w szpitalu na Zaspie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam pania Iwone Guć.prowadzi szkole rodzenia w redłowie i jest polozna srodowiskowa w przycodni Zrodlo Marii na karwinach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Guć odradzam !!!! Bardzo niesympatyczna, minęła się z powołaniem, opryskliwa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja tez polecam Panią Ewę Dondelę,przesympatyczna kobieta,ona zauważyła że malutka miała powiększone gruczoły,leciało z nich mleczko,wyjaśniała wszystko,przychodziła do mnie chyba z 6 razy raz w tygodniu bo tak chciałam,dodatkowo przynosiła mi masę próbek kosmetyków dla małej.
hmm- chyba to jakaś pomyłka ...

Kto jak kto ale ona nie minęła się z powołaniem ... jest rewelacyjną położną środowiskową :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to było nt Iwony Guć :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy na p. Ewa Dondela dalej są dobre opinie?

Polecacie położna Ewe Dondela?

Nie ja tej Pani nie polecam, przychodziła kawkę piła i tak naprawdę głowę za wracała , nic mądrego nie mówiła, na biegunkę u noworodka stwierdzila że tak ma być , a okazało się że dziecko ma adenowirusa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No proszę, kawkę piła! Ale to chyba ktoś jej tą kawkę zaproponował ? Czy nie? No tak, będzie miała nauczkę, następnym razem żeby uniknąć takiej sytuacji powinna powiedzieć - NIE DZIĘKUJĘ . A co do prawdziwej mądrości to zawsze idzie w parze z kulturą osobistą. Pozdrawiam :-)

A dla mnie w porządku. Pani Ewa poświęciła dziecku tyle czasu, ile było potrzebne. Wizyt nie przedłużała niepotrzebnie, kawki/herbaty nie chciała. W razie problemów była dostępna telefonicznie, gdy nie mogła odebrać, to oddzwaniała później. Grzeczna, uczynna, profesjonalna.

Nie wszystko jednak można przewidzieć, przyjmuję do wiadomości, że mogła się pomylić. Ale w problematycznych przypadkach trzeba po prostu iść do lekarza, zrobić badania. Położna nie wywróży, co dzieje się z dzieckiem. Położnej nie uważałam za "poradnik medyczny", tylko jako "poradnik pielęgnacyjny". W razie wątpliwości, szłam do lekarki.
Również gorąco polecam panią Ewę jest swietna

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry