Widok

dobry dermatolog- pomóżcie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny może macie jakiegoś godnego polecenia dermatologa? już nie mam siły i pomysłów z wysypką mojej córci. Miliony maści, dieta eliminacyjna i nadal nie widać poprawy, a wręcz przeciwnie coraz gorzej się paprze :(
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w 100% mogę polecić
Flos Malvae - Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
M. Ornowska
adres:81-554 Gdynia, Wielkopolska 33/3
tel:58 668-48-57 fax: 58 668-48-57

Chodziliśmy z Wiktorią po różnych lekarzach wymyślali cuda...a Pani Ornowska pomogła :)dziś nie ma śladu po wysypkach i zmianach na buzi:)
zresztą juz od dawna:)
pozdrawiam
image
www:http://www.agatadekoracje.pl tel:508 414 614

potwierdzam dr Ornowska jest super dermatologiem, sama męczyłam się z zapaleniem skóry, chodziłam od lekarza do lekarza az w końcu trafiłam na tą panią. także polecam w 100%
image
http://www.lsp-gdynia.pl/dermatolog.html
ja plcam dr Bural
a ile kosztuje wizyta u dr Ornowskiej?
mój Mąż miał baaaaaaaaardzo poważne problemy ze skórą i był leczony przez kilku dermatologów - którzy nic nie pomagali...

dopiero Profesor Placek odkrył przyczynę i ustalił leczenie :)))
ja podlaczam sie pod pytanie,bo od kilku miesiecy meczymy sie z okropnym azs u Kuby i malo co pomaga a co lekarz to inne sposoby...
image
u Ornowskiej w wzeszlym roku bylo 60zl i my tez z mzem bylismy zadowoleni
dzięki dziewczyny za namiary dzwoniłam u dr Ornowskiej wizyta 60zł więc nie jest jeszcze tak źle :) Szkoda tylko że Gdynia ale skoro dobra to zobaczymy:) może w końcu ktoś coś poradzi.
image
polecam prof. Henryka Szarmacha, pomógł mojemu mężowi i kilku znajomym w przypadkach, gdzie już inni lekarze załamywali ręce. Przyjmuje w Gdańsku, ale nie orientuję się jaki jest teraz u niego koszt wizyty
image
ja polecam dr pawlik

leczy cala moja rodzine

zawsze pomaga

przyjmuje na zaspie

image
No to ja dr. Pawlik nie polecam:(
Ja tez polecam dr Ornowska, jest super lekarzem i jest przemila, wrecz kochana. ja chodze do niej 12 lat z roznymi rzeczami. ostatnio pojechlam z maluchem i nawet malego z wozka nie kazala mi wyciagac, rozbierac. zerknela tylko i postawila diagnaze. po kilku dniach leczenia wszytkie zmiany skorne ustapily.
image
ja polecam dr szlazaka. przyjmuje w gdyni i gdansku. tez znalazl choroby ktorych nikt nie podejrzewal ;) moja psulina ma lzs. i odkad si u niego leczymy jest ok. aa i on unika stosowania sterydow :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry