Widok

dobry dermatolog- pomóżcie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny może macie jakiegoś godnego polecenia dermatologa? już nie mam siły i pomysłów z wysypką mojej córci. Miliony maści, dieta eliminacyjna i nadal nie widać poprawy, a wręcz przeciwnie coraz gorzej się paprze :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w 100% mogę polecić
Flos Malvae - Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
M. Ornowska
adres:81-554 Gdynia, Wielkopolska 33/3
tel:58 668-48-57 fax: 58 668-48-57

Chodziliśmy z Wiktorią po różnych lekarzach wymyślali cuda...a Pani Ornowska pomogła :)dziś nie ma śladu po wysypkach i zmianach na buzi:)
zresztą juz od dawna:)
pozdrawiam
potwierdzam dr Ornowska jest super dermatologiem, sama męczyłam się z zapaleniem skóry, chodziłam od lekarza do lekarza az w końcu trafiłam na tą panią. także polecam w 100%
http://www.lsp-gdynia.pl/dermatolog.html
ja plcam dr Bural
a ile kosztuje wizyta u dr Ornowskiej?
mój Mąż miał baaaaaaaaardzo poważne problemy ze skórą i był leczony przez kilku dermatologów - którzy nic nie pomagali...

dopiero Profesor Placek odkrył przyczynę i ustalił leczenie :)))
ja podlaczam sie pod pytanie,bo od kilku miesiecy meczymy sie z okropnym azs u Kuby i malo co pomaga a co lekarz to inne sposoby...
u Ornowskiej w wzeszlym roku bylo 60zl i my tez z mzem bylismy zadowoleni
dzięki dziewczyny za namiary dzwoniłam u dr Ornowskiej wizyta 60zł więc nie jest jeszcze tak źle :) Szkoda tylko że Gdynia ale skoro dobra to zobaczymy:) może w końcu ktoś coś poradzi.
polecam prof. Henryka Szarmacha, pomógł mojemu mężowi i kilku znajomym w przypadkach, gdzie już inni lekarze załamywali ręce. Przyjmuje w Gdańsku, ale nie orientuję się jaki jest teraz u niego koszt wizyty
ja polecam dr pawlik

leczy cala moja rodzine

zawsze pomaga

przyjmuje na zaspie

image
No to ja dr. Pawlik nie polecam:(
Ja tez polecam dr Ornowska, jest super lekarzem i jest przemila, wrecz kochana. ja chodze do niej 12 lat z roznymi rzeczami. ostatnio pojechlam z maluchem i nawet malego z wozka nie kazala mi wyciagac, rozbierac. zerknela tylko i postawila diagnaze. po kilku dniach leczenia wszytkie zmiany skorne ustapily.
ja polecam dr szlazaka. przyjmuje w gdyni i gdansku. tez znalazl choroby ktorych nikt nie podejrzewal ;) moja psulina ma lzs. i odkad si u niego leczymy jest ok. aa i on unika stosowania sterydow :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry