Widok

dobry dermatolog- wypadanie włosów

dziewczyny, czy możecie mi polecić dobrego dermatologa? chodzi mi dokładnie o wypadanie włosów, nie mogę sobie z tym poradzić, a żaden lekarz jak dotąd nie potrafił mi pomóc:( Dodam, że obojętne mi czy będzie to prywatnie czy na NFZ, chodzi o to, żeby był DOBRY :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to dr placek-przyjmuje naprzeciwko batorego w gdyni, prywatnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja bym radzila zbadać hormony czy wszystko gra...np.prolaktynę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wlasnie moj problem tkwi w tym, ze wszystkie badania mam zrobione, nie przezywam zadnego stresu i jedyne, co wszyscy dotychczasowi dermatolodzy stwierdzaja na pewno to to, ze nie jest to lysienie androgenowe... wiec specjalista jest mi niezbędny... a co do prof Placka- czy on zajmuje się włosami, tzn czy sie w tym specjalizuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no...mnie przestały włosy wypadać odkąd zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne...i problem z cerą zniknął. A weź napisz na doz.pl ...ja tam zawsze tabletki zamawiam, bo najtaniej mają, ale są tam lekarze różnych specjalności...może oni coś poradzą...spytać nie zaszkodzi...
Hej!

Mam podobny problem, czy może któraś z Was mi pomoć? :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
przycyzn może być wiele..zbadaj tarczyce tsh
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podaję linka, dermatolog ostrzega i mówi na temat wpadania włosów
http://www.handsomemen.pl/wlosy,lysienie,wypadajace_wlosy_okiem_edrmatologa.html
wiesz co, to mogą byc problemy hormonalne. zapytaj na jakimś portalu lekarskim, np na doz.pl - tam dyżurują lekarze i podpowiedzą ci, co to może być i czy na pewno do dermatologa, czy może do lekarza innej specjalności lepiej się udać.
najlepsza jest dr Izabela Żelazny (kontakt znajdziesz na drderma.pl) z Gdyni, bardzo miła i profesjonalna, ja się leczę u niej i są widoczne efekty ;)
Ja polecam dr. Szlązaka. Wpisz w wyszukiwarce tego portalu to wyskoczą Ci kliniki, w których pracuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
a ja myślę, że zainteresowana znalazła już lekarza. Posty są z 2010 roku, ludzie, patrzcie na daty
jeśli do wypadania włosów dochodzą objawy typu: częste anginy, zapalenia oskrzeli, problemy z cerą, wypryski na skórze głowy, bóle kości, stawów, problemy gastryczne. to może to być objaw kiły... niestety można się tym zarazić nawet przez pocałunki, picie z jednej butelki itd. jesli jakaś osoba ma to w ustach (co się zdarza przy seksie oralnym)
Pozwole sobie odswiezyc ten temat. Ja rowniez mam ten porblem z wypadaniem. Bylam u rodzinnej i ta mi dala skierowanie do lekarza dermaotlogaa na fundusz.Zapisalam sie poszlam a ten powiedzial ze ludzie maja powazniejsze probelmy niz wypadanie wlosow oraz ze nie powinnam zajmowac kolejki .Dal mi jakies witaminy. Czy lekarz mial prawo mi tak powiedziec? Bo czuje sie naprawde zle potraktowana oraz mam do niego zal ze mi tak powiedzial ;/ NI edosc ze dlugo czekalam na wizyte to jeszcze cos takiego.Myslicie,ze powinnam zglosic skarge?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie powinien Ci tak mówić ale nie sądzę aby skarka coś Ci dała. Lekarze są różni. Niestety ale na nfz czasami można się spotkać z tkaim traktowaniem. Może idź prywatnie? na Skłodowskiej obecnie przyjmuje dobry tricholog ( czyli lekarz od włosów).
Na razie dam sobie z tym spokój. Prawdopodobnie skaga i tak nic nie da ( poderzewam,że to po prostu po nich spłynie...) Za to prywatnie muszę się gdzieś wybrać. Ile kosztuje taka wizyta?
Ja płaciłam 90 zł ale to było jakiś czas temu tak wiec musiałabyś się zorientować jak jest teraz. Zadzwoń do nich oraz sama się dopytaj jak sie to teraz cenowo przedstawia. Powinni Ci powiedzieć.
Masz może jakiś kontakt?
791 604 604 - wzięłam ze stron . Jest to klinika doktora Michajłowskiego. Znajduje sie w nowym budynku Polon park. Jest to prywatny gabinet ale i tak lepeij jest zapisać się trochę wczesniej bo czasami są tam kolejki i tak
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też miałam problem z wypadaniem włosów.Poszłam na NFZ do dermatologa do przychodni kolejowej i trafiłam na dr.Okuniewską.Fajna młoda lekarz, zrobiła mi komplet badań,zapisała leki i pomogło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry