Widok

dobry fryzjez rozjasnianie wlosow!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witamn niedawno przeprowadzilam sie do gdanska poszukuje naprawde dobrego fryzjera od farbowania jestem farbowana jasna blondynka ale odrost mam ciemny wiec nie jest to latwe do wykonania
bardzo prosze o polecenie kogos sprawdzonego bo nie ryzykowac idac do kogos calkiem obcego

goraco pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rozjasniam na bardzo jasne,mam jedna sprawdzona fryzjerke w gdyni ktora zna moje wlosy i podjeła sie tego i robi to od lat,zaklad Rococo na 10lutego w Gdyni,fryzjerka p.Teresa Dyguś,za odrost z myciem płace ok 100zł.moge Ci ewentualnie podesłać jakies moje zdjecie włosów:)
Ja chodzę do fryzjera w Rumi na ul.Tuwima i jestem bardzo zadowolona i moje koleżanki też są.Jedna moja koleżanka rozjaśnia tylko same odrosty i zawsze ma super zrobione.Fryzjer nazywa się ANIA i jest nie drogi.Polecam wszystkim moim znajomym i każdy jest zadowolony.

ślubowaliśmy 14 października 2006
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry