Widok

dobry ginekolog - położnik

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam dobrego ginekologa (może być prywatnie), który przygotowałby mnie do ciąży i docelowo ją poprowadził. Możecie kogoś polecić? jakieś namiary?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Boćkowskiego. Przyjmuje prywatnie w Gdyni na Wrocławskiej. Jest super prowadzi moja drugą ciążę i jest lekarzem na Klinicznej. Na prawdę polecam z całego serca:)
nie wiem jeszcze gdzie bym chciała rodzić, bo nawet jeszcze nie zaszłam w ciążę ale właśnie robię rozpoznanie :) Słyszałam dobre opinie o Klinicznej, że jak by się coś działo to tam mają specjalistyczną opiekę i sprzęt no i właśnie o Gościniaku słyszałam dobrze, ale to tylko opinia jednej osoby, którą znam ... dzięki za odp
hmm...przykro mi, ze masz niemile doswiadczenia z tym lekarzem, moze faktycznie mial zly humor albo cos... ja naprawde jestem zadowolona.. rodzilam w swissie 3 tyg temu i pan doktor mnie ciął, robil wszystkie badania przed cc , tak mnie zszyl.,ze juz nie widac nawet miejsca po cieciu..a przy tym byl przesadnie mily i calkiem dowcipny :D
Mi robił usg i przed ciążą i w niej na początku. Byłam też u niego na badaniu w ciąży. I na prawdę zawsze będę go omijała. Nie chcę tu opisywać moich doświadczeń. Jak ktoś ma ochotę, to są w linku, który podałam - tzn w tym linku jest moja wiadomość z linkiem do opisu :)

Może tylko dla mnie był taki... nie wiem...
ewwa no co Ty! ja mam wspaniale doswiadczenia z Szulcem :) moja ciaze prowadzil doktor Gosciniak tez bardzo fajny lekarz a doktor Szulc robil mi cc i jestem pod wrazeniem jego osoby, bardzo mily lekarz i bardzo kompetentny jak dla mnie.
Wysłałam już 3 odpowiedzi i się nie wyświetlają :(
Nie idź do Szulca. Jest straszny. Poszukaj tu na forum opinii o nim.
Polecam dr Szelezińskiego, z-cy ordynatora z Zaspy. Przyjmuje prywatnie w Sopocie. Bardzo doświadczony lekarz zwłaszcza mam na myśli prowadzenie ciąży.
A gdzie chcesz rodzić? Wybierając szpital poszukaj kto tam pracuje. Najlepiej bądź pod opieką lekarzy na stanowisku. Wiem z doświadczenia.

polecam pana doktora Adama Szulca przyjmuje w swissmedzie. Rewelacja!
dr Zinkiewicz - przyjmuje na jagiellonskiej w przyzchodni, badz w endomed prywatnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry