Widok

dobry ginekolog - położnik

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam dobrego ginekologa (może być prywatnie), który przygotowałby mnie do ciąży i docelowo ją poprowadził. Możecie kogoś polecić? jakieś namiary?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Zinkiewicz - przyjmuje na jagiellonskiej w przyzchodni, badz w endomed prywatnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam pana doktora Adama Szulca przyjmuje w swissmedzie. Rewelacja!
A gdzie chcesz rodzić? Wybierając szpital poszukaj kto tam pracuje. Najlepiej bądź pod opieką lekarzy na stanowisku. Wiem z doświadczenia.

Polecam dr Szelezińskiego, z-cy ordynatora z Zaspy. Przyjmuje prywatnie w Sopocie. Bardzo doświadczony lekarz zwłaszcza mam na myśli prowadzenie ciąży.
Wysłałam już 3 odpowiedzi i się nie wyświetlają :(
Nie idź do Szulca. Jest straszny. Poszukaj tu na forum opinii o nim.
ewwa no co Ty! ja mam wspaniale doswiadczenia z Szulcem :) moja ciaze prowadzil doktor Gosciniak tez bardzo fajny lekarz a doktor Szulc robil mi cc i jestem pod wrazeniem jego osoby, bardzo mily lekarz i bardzo kompetentny jak dla mnie.
Mi robił usg i przed ciążą i w niej na początku. Byłam też u niego na badaniu w ciąży. I na prawdę zawsze będę go omijała. Nie chcę tu opisywać moich doświadczeń. Jak ktoś ma ochotę, to są w linku, który podałam - tzn w tym linku jest moja wiadomość z linkiem do opisu :)

Może tylko dla mnie był taki... nie wiem...
hmm...przykro mi, ze masz niemile doswiadczenia z tym lekarzem, moze faktycznie mial zly humor albo cos... ja naprawde jestem zadowolona.. rodzilam w swissie 3 tyg temu i pan doktor mnie ciął, robil wszystkie badania przed cc , tak mnie zszyl.,ze juz nie widac nawet miejsca po cieciu..a przy tym byl przesadnie mily i calkiem dowcipny :D
nie wiem jeszcze gdzie bym chciała rodzić, bo nawet jeszcze nie zaszłam w ciążę ale właśnie robię rozpoznanie :) Słyszałam dobre opinie o Klinicznej, że jak by się coś działo to tam mają specjalistyczną opiekę i sprzęt no i właśnie o Gościniaku słyszałam dobrze, ale to tylko opinia jednej osoby, którą znam ... dzięki za odp
Polecam dr Boćkowskiego. Przyjmuje prywatnie w Gdyni na Wrocławskiej. Jest super prowadzi moja drugą ciążę i jest lekarzem na Klinicznej. Na prawdę polecam z całego serca:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry