Widok

dobry ginekolog w sopocie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,jescze nie jestem w ciazy,ale niedlugo planuje odstawic tabletki miec sobie dzidziusia,dlatego poszukuje dobrego ginekologa,ktory mnie poprowadzi

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Spocie polecam dr Fiutowskiego, sama z Gdańska do niego jeżdżę.

image
image
rowniez chodze do fiutowskiego, prowadzi moja druga ciaze, polecam;
do inees - nie musisz dojezdzac do sopotu bo w gdansku tez przyjmuje na aksamitnej bodajze, pzdr.
Ale ja z wybory jeżdżę do Sopotu, ponieważ jak sam mówi tam ma najlepszy sprzęt, i najwięcej czasu dla pacjentki bo tam są obowiązujące godziny, a na Aksamitnej podobno nie ma rejestracji godzinowej,

image
image
a gzdie on przyjmuje moze podac jakies namiary

image
paderewskiego, rejestracja pod nr tel. 5550449
fiutowski???to tak jak hymmmmm....fiut :) ja chodze do gdynii to wojciniaak....przyjmuje tylko raz w tygodniu, byl ordynatorek w gdynii...ponoc jest dobry :) dzidzi jeszcze nie planuje, ale na kontroliki zawsze warto chodzic :)

image
niezly jest ten doktorek fiutowski uratowal mi zycie 3 mies temu ciezko tyra z tego co slyszalam planuje zrezygnowac z pracy w wojewodzkim nie wyrabia sie
image

Uploaded with ImageShack.us
jak to zrezygnować?? to gdzie ja będę rodzic ??? to pewna informacja??? wczoraj byłam na wizycie i rozmawialiśmy wstępnie o porodzie nic nie wspominał?? może mnie denerwować nie chciał?? proszę cię mirakula napisz wszystko co wiesz pozdrawiam

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

do góry