Widok

dobry kebab we Wrzeszczu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znacie jakies miejsca gdzie daja dobre kebaby? obiecalam corce ze ja zabiore, pogoda paskudna ale trzeba bedzie cos wymyslec:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my zazwyczaj jemy w Aleppo tj przy skrzyżowaniu Grunwaldzkiej ze Studzienki, niedaleko biblioteki.
Też słyszałam same dobre opinie o aleppo
a jak sie przedstawia cenowo? jedyny kebab jaki jadlam to niedaleko Madisona w GLownym cos 13 zl ale pycha!
oj cen nie pamietam ale jest wiele mozliwosci i a pewno cenowo da sie cos dopasowac.
ale mi apetytu na kebaba narobiłyście...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe tez tak mialam jak bylam w ciąży :))))
to kto jeszzce chetny na kebaba? :)
dobre kebaby są na Zaspie przy dworcu - w Istanbule ;) http://www.istanbul.com.pl/hynka.html

niestety w dowozie bywają zimne :P

w Aleppo smakują mi falafele :) kebab też dobry :)

ponoć dobre kebaby są na Dmowskiego, jak się już dochodzi do Grunwaldzkiej, po prawej stronie (taki ciąg chyba 3 sklepów) :P ale nie próbowałam osobiście :) wiem od kumpeli :)
faktycznie, ja lubię ten na Dmowskiego (ten pierwszy - nie ostatni)...
ale najlepszy jest w Gdańsku Głównym koło Parlamentu... w nocy są tam takie kolejki...
w gdansku glownym to ja uwielbiam ten kolo rudego kota na rogu
po imprezie zawsze tam na amku :)

a we wrzeszczu to rzeczywiscie na dmowskiego :)
ooooj tak, na Dmowskiego są super, ale tylko w tym I-szym zaraz za wydziałem geografii. Jadłam u araba bliżej grunwaldzkiej ale nie były zbyt dobre
jem je przynajmniej raz w tygodniu, dobre mięsko, sosy, a pikantny to ogień w gębie, jak słowo daję, lubię ostre jedzonko, ale przy tym to wymiękam
a jak sie nazywa dokladnie ta knajpka z kebabem skoro ich wiecej to chcialabym trafic na ta wlasciwa :)
uwielbiam kebaby :-)
ostatnio jadłam najpyszniejszy kebab na świecie w Lazzetti czy jako to się tam pisze ;-) ) w Lecrecku na Przymorzu :-) Rewelacja :-)
Kebab nazywa się Durum.
Obsługa również super także bardzo sympatyczne miejsce
na Dmowskiego są super :)
Też polecam na Dmowskiego ten pierwszy w ciągu budynku czerwony szyld, to jest ta sama firma co w Gdańsku koło Madisona, z tym,że we Wrzeszczu jest opcja podwójnego mięsa:)
Bardzo dobry Kebab polecam również w Carrefourze na Morenie:)
polecam tylko w gdyni -point kebap...lepszego w trójmieście nie jadłem.mieszkam we wrzeszczu...i tutaj nie ma żadnego porządnego kebaba,straszny syf..i pseudo kebaby
a ja poszlam jednak na ten kebab kolo Studzienki we Wrzeszczu i wiecie co? pychaaa!! 10 zl , porcja naprawde solidna itd. wzielam duzego ktorym najadlam sie razem z corcia :)
Aleppo?
A ja polecam kebab na Miszewskiego oraz tamtejsze najlepsze w Gdansku Zapiekanki. Na Dmowskiego tez sa super, ale Miszewskiego u mnie wygrywa! :) Rog Miszewskiego i Grunwaldzkiej

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry