Widok

dobry kebab we Wrzeszczu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znacie jakies miejsca gdzie daja dobre kebaby? obiecalam corce ze ja zabiore, pogoda paskudna ale trzeba bedzie cos wymyslec:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie próbowałam - teraz już sporadycznie bywam w tamtej okolicy(chociaż rok tam mieszkałam) :) nie znalazłam ich strony żeby sprawdzić co mają i ewentualnie zamówić z dowozem :]
mi tam po prostu smakuje i tyle. a ty probowałaś?
pytałam z ciekawości - bo wszyscy piszecie wieczorem i początek IP macie ten sam... ;P
stałą klientką ,jem tam kilka razy w tygodniu razem z koleżankami z biura
juja, zuzka, szymek i kinia - jesteście rodziną czy sąsiadami? ;P a może właścicielem/pracownikiem chilli kebabu?
Polecam chilli kebab na ul.Dmowskiego teraz nawet dowiozą gdy nie chce się wyjść z domu :)
Wybrałam się ostatnio do "CHILLI" na Dmowskiego z całą rodzinką na obiadek i muszę powiedzieć że mają super jedzonko, do wyboru 2 rodzaje mięsa,smakowite kolorowe surówki i przepyszne sosy -to wszystko razem w połączeniu rewelka. NIEBO W GĘBIE :)Naprawdę godne polecenia:)
jest napisany na szybie 3419196. uwazaj na ostry sos. masakra tak ostry
juja - a mają jakąś swoją stronkę? skąd wziąć nr tel. i menu? :P
uważam ze najlepszy kebab jest na Dmowskiego nazywa się Chilli kebab, taki czerowno żółty, to ten który ma stoliki z parasolami w wakacje, pierwszy przy toto lotku. Super mięsko, mila obsługa sosiki pyszne a ostry bardzo ostry. I teraz nawet dowożą, Ten drugi kebab ma zrąbane mięso i sosy a obsługa tragedia. tańsze ale niewarte tej ceny
u.10 lutego 30 gdynia point kebap
dobry kebap jest w gdyni 10 lutego 30 point kebap
~:) Alabalakebap :) po schodkach do góry :) róg Fiszera i Do Studzienki :)

mieszkałam przez rok w tamtych okolicach i będąc w ciąży naszła mnie nagła ochota na kebaba :P ale AlabalaKebap był zamknięty i tak trafiliśmy do Aleppo ;)
ten kolo studzienki to alabalabama? czy cos takiego? jakas czeszka mnie obslugiwala ale naprawde zaskoczona bylam ze taki dobry :) jak juz moja corka powiedziala : mamo juz dosc to napewno musiala sie najesc ;)
A ja polecam kebab na Miszewskiego oraz tamtejsze najlepsze w Gdansku Zapiekanki. Na Dmowskiego tez sa super, ale Miszewskiego u mnie wygrywa! :) Rog Miszewskiego i Grunwaldzkiej
Aleppo?
a ja poszlam jednak na ten kebab kolo Studzienki we Wrzeszczu i wiecie co? pychaaa!! 10 zl , porcja naprawde solidna itd. wzielam duzego ktorym najadlam sie razem z corcia :)
polecam tylko w gdyni -point kebap...lepszego w trójmieście nie jadłem.mieszkam we wrzeszczu...i tutaj nie ma żadnego porządnego kebaba,straszny syf..i pseudo kebaby
Też polecam na Dmowskiego ten pierwszy w ciągu budynku czerwony szyld, to jest ta sama firma co w Gdańsku koło Madisona, z tym,że we Wrzeszczu jest opcja podwójnego mięsa:)
Bardzo dobry Kebab polecam również w Carrefourze na Morenie:)
na Dmowskiego są super :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry