Widok

dobry szewc

szukam dobrego szewca. jestem już zirytowana usługami na dworcu gł. poprosiłam moja mamę o zaniesienie botów do szewca, bo zepsuł sie zamek. wróciła z zamkiem, podklejonymi podeszwami i nowymi flekami. nic w tym dziwnego by nie było, gdybym sama 3 miesiące temu nie zrobiła tego samego, a dlaczego? bo pan mnie po prostu namówił.
zaznaczę, ze ta przyjemność kosztuje 60 zł plus fleki 25 zł i wspomniany zamek.. pewnie z 30 zł.
a druga sytuacja dałam kozaczki na wysokim obcasie, była mowa o przycinaniu jednego z obcasów, bo były nierówne-brak fleka na jednym, odebrałam uszkodzone-nacięcie jakby sie panu 'ześlizgnęło z obcasu'.. nie zwróciłam uwagi na miejscu, a żadnego paragonu 'przypadkiem' tym razem nie dostałam. mam buty za 500 zł z może równymi obcasami i uszkodzone. żadnego przepraszam nic nie było.
chce szewca- fachowca. tylko gdzie szukać!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
w Gdyni koło Batorego jest szewc do którego od lat dajemy buty i zawsze bylo ok. w Gdansku moge jedynie odradzic szewca w carrrefourze na morenie-o ile jeszcze tam jest-raz weszlam z butem od ktorego flek odpadl i poprosilam o zorbinie na miejscu, pan zrobil 30zl skasowal, flek odpadl ponownie przy nastepnym uzyciu butow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dobry- tradycyjny szewc jest we Wrzeszczu w bocznej uliczce -chyba Sobótki, od Grunwaldzkiej, v/v sklepu Elegnt.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry i przede wszystkim Tani i przez wiele lat przeze mnie sprawdzony i rodzine szewc jest na Zaspie , na przeciwko Bomi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bardzo Polecam, Szewca na Żabiance, z tyłu za sklepem "Grosz", gdzie są garaże. Zaraz na początku deptaku jak wychodzi się z kolejki.
Sama korzystam całe lata i wszystkie moje koleżanki tam wożą buty z Gdańska i Gdyni.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja rowniez polecam szewca na zabiance.. Pan jest mily, siedzi juz w tym zawodzie dlugo i przede wszystkim nie jest drogi
image
image
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobry szewc jest w gdyni chyloni. idąc od przystanku skm w stronę ulicy hutniczej. bardzo stary budynek i szewc tez ma swoje lata ale robi buty mega szybko, super tanio i naprawdę solidnie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
na Długim Pobrzeżu jest oraz koło kościoła św, mikołaja
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam stronę sklepu z akcesoriami do obuwia znalazłam tam extra wybór obcasów i zmieniam sobie na jakie mi się podobają www.flek.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Witaj, naprawdę dobry szewc jest we Wrzeszczu na Manhattanie. Wymieniają tam fleki, zelówki, zamki błyskawiczne, a także kleją, szyją i nie tylko buty, ale też torebki i inne rzeczy z galanterii skórzanej... Dobrze, fachowo, szybko i nie drogo. Polecam, bo warto. Tam napewno Cię nie naciągną, a z pewnością doradzą co zrobić i czy to mam sens. Pozdrawiam !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18
ciekawe.. architekt, a nie ma tam u was w biurze pracy?:) bo bym chciala zmienic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam szewca na Morenie chyba przy Gojawiczyńskiej. Od kilku lat tam oddajemy i jest nie drogi- w przeciwieństwie do szewca z Reala. Jakoś usług u obu jest ok, ale ceny na Morenie o 70% niższe...
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sprawdzilam szewca na zaspie- fajnie zrobili. 17 zl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
na manhatanie są partacze ,zaniosłam do sklejenia buty i odebrałam rozklejone...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
całkiem niezły szewc jest we wrzeszczu koło dworca PKP, nie pamiętam dokładnie ale chyba ul Lendzina, idąc z dwora do Galerii Bałtyckiej na pewno rzuci ci się w oczy reklama po lewej stronie,
bardzo przyjemna Pani obsługuje Klientów a dla osób które często korzystają z usług jest karta stałego Klienta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
za fleki, naciągnięcie popękanej skóry na obcasach i dezynfekcję zapłaciłam 25 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proszę spróbować w Oliwie przy dworcu tam jest dobry zakład.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
fleki, kosztują tyle samo ile w tunelu w głównym, ale ty po 2 tyg już sa zdarte i do wymiany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szefc bardzo mily , pogodny i widac , ze siedzi dlugo w swoim fachu. za fleki placilam chyba 10 lub 12 zł! bardzo niskie ceny , szybko i starannie wykonuje swoja robotę. bardzo polecam! dojeżdzam do niego juz od dluzszego czasu, mimo , ze mam dosc spory kawalek ale na pewno do innego bym nie poszla. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Także polecam szewca na Zaspie - rzeczowa, miła obsługa i z wielkim doświadczeniem. Potrafią także doradzić a nie jedynie kasować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Kobieta

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

do góry