Widok

dobry szewc

szukam dobrego szewca. jestem już zirytowana usługami na dworcu gł. poprosiłam moja mamę o zaniesienie botów do szewca, bo zepsuł sie zamek. wróciła z zamkiem, podklejonymi podeszwami i nowymi flekami. nic w tym dziwnego by nie było, gdybym sama 3 miesiące temu nie zrobiła tego samego, a dlaczego? bo pan mnie po prostu namówił.
zaznaczę, ze ta przyjemność kosztuje 60 zł plus fleki 25 zł i wspomniany zamek.. pewnie z 30 zł.
a druga sytuacja dałam kozaczki na wysokim obcasie, była mowa o przycinaniu jednego z obcasów, bo były nierówne-brak fleka na jednym, odebrałam uszkodzone-nacięcie jakby sie panu 'ześlizgnęło z obcasu'.. nie zwróciłam uwagi na miejscu, a żadnego paragonu 'przypadkiem' tym razem nie dostałam. mam buty za 500 zł z może równymi obcasami i uszkodzone. żadnego przepraszam nic nie było.
chce szewca- fachowca. tylko gdzie szukać!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Od lat wierna jestem jednemu - w Gdyni na Placu Kaszubskim. Solidny, niedrogi i szybki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo kiedy ludzie nauczą się odróżniać szewca (czyli kogos kto naprawia buty i ma 30 lat stażu pracy) od ktosia który siedzi na centrum handlowym w punkcie wielobranżowym i potrafi dorabiac klucze, sprzedawać breloczki, wymieniac fleki, sprzedawac wkładki do butów, parasolki, wizytówki i pieczątki. No i do tego zaledwie 30 lat temu się urodził.
Próbowaliście takiemu ktosiowi dać buty i powiedzieć że chcecie żeby podbił twarda gumą? Nie ma takiej opcji mają coś plastikowego albo z lichej gumy co jeśli się normalnie chodzi, a nie jest noszonym w lektyce, rozklapie się po tygodniu. Do tego jak pisały osoby wyżej, czasem się panu ręka omsknie i obcas maszyną zarysuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam w Oliwie. Wysiada się na Żabiance i koło SKM są takie pawilony i tam jest szewc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
także polecam szewca w Chyloni idąc od SKM w kierunku hutniczej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
również polecam, bardzo dobry szewc w Oliwie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
potwierdzam, Gdańsk Oliwa, tuż przy dworcu (wejście od strony pętli autobusowej,za warzywniakiem brukowaną drogą w stronę tunelu, schodkami w lewo)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdańsk Osowa ul. Kielnieńska, jadąc od castoramy po lewej stronie zaraz za zakrętem. Robiłam kilka par i zawsze jest dobrze zrobione.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry szewc jest na Przymorzu w falowcu na Obrońców Wybrzeża na przeciwko Leclerca.
Korzystam od kliku lat.
Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam opinię o szewcu na Żabiance,nie drogo,fachowo i z miłą obsługą :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdańsk zaspa na pilotów w tych białych budynkach spółdzielni koło kościoła koło mięsnego "rąbała"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, również korzystałam z usług w gd gł... szkoda by sie rozpisywac... polecono mi pana w centrum handlowym na chełmie(NIE w galerii chełm), schodzi sie do niego od strony parkingu. usługi które on wykonuje często to czary, potrafi pomóc z najgorzej rozwalonymi butami. uratował moje ukochane buty już nie raz i jest do tego przemiły, a ceny naprawdę przystępne. POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja także polecam szewca na żabiance. za podklejenie moich ulubionych butów skasował tylko 4zł, a były w takim stanie,że ho ho, a teraz wyglądają jak dawniej. ;) Super facet i do tańca i do różańca, super się z nim rozmawia. Razem z moją mamą i siostrą buty powierzamy tylko temu Panu.;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam - szewc jest na Jagiellońskiej jest ok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tani to on nie jest- ale fakt- dobry. Poza tym zastanówcie się czemu tacy rzemieślnicy podwyższyli ceny za swoje usługi? My, kobitki, latamy na te przeceny jak pszczoły do miodu, buty kosztują nas tyle że nie ma sensu ich naprawiać. Zawód szewca po prostu wymiera...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
i ja się przyłączam do pozytywnych opinii o szewcu na żabiance za groszem, szybko sprawnie i niedrogo
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
świetny (stary wiekiem) szewc jest na Jagiellońskiej koło kantoru Max :]

rodzinny biznes - najpierw jeden brat prowadził, po jego śmierci drugi brat przejął. ogólnie moja rodzina korzysta tylko z jego usług od jakiś 30-40lat?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
...Dorotko, złóż reklamację. :-) Naprawdę! Warto!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, ja też niedawno szukałam szewca porządnego i wynalazłam z panoramy firm kilka ogłoszeń. tam niektórzy mają opinie już pod ogłoszeniem, to możesz sobie wybrać takiego, który rzeczywiście ma dobrą renomę, a nie znowu jakiegoś partacza. współczuję ci strasznie, ale co poradzisz? każdy tylko szuka okazji żeby oszukać klienta. powodzenia w poszukiwaniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam w Sopocie ul. Al. Niepodległości 685 - super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Także polecam szewca na Zaspie - rzeczowa, miła obsługa i z wielkim doświadczeniem. Potrafią także doradzić a nie jedynie kasować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry