Widok

dr A.Dubaniewicz i dr A.Kubicka - opinie

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Razem z mężem planujemy naszego pierwszego potomka i szukamy dobrego lekarza najlepiej pracującego w szpitalu w Wejherowie i najlepiej kobiety :) do wyboru mamy dr A.Dubaniewicz albo dr A.Kubicką.
Mam okropne doświadczenia jeśli chodzi o lekarzy ginekologów, dlatego proszę Was o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dubaniewicz najlepszą, potwierdzam z kilku źródeł, tylko nie wiem czy można tak łatwo sie do niej dostać. Kubicka- nie wiem jak z ciążą, ale byłam po porodzie na izbie prZyjęć, bardzo miła i dokladna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dziękuję za opinie, bardzo to dla mnie ważne i mam ogromnego stresa :)
Obydwie Panie bardzo dobre- Dubaniewicz prowadziła 2 ciąże mojej koleżanki a Kubicka była gdy ja rodziłam córcię. Niestety bez znajomości małe szanse się do nich dostać, ja się nie dostałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry wybór!!!
Polecam z całego serca obie Panie:
- Dr. Ola prowadziła moja pierwszą ciążę rewelacyjnie,
-dokładna, bardzo kompetentna, zawsze cierpliwie odpowiadała na moje pytania,
- Dr.Kubicka przyjmowała mnie do szpitala, opiekowała się nami podczas porodu, jaki i po porodzie,
-spokojna, bardzo miła lekarka, badała bardzo dokładnie.

Z dostaniem się do Pań może być bardzo ciężko ale warto się postarać.
Dziękuję :) to jutro dzwonię i będę próbowała się jakoś wcisnąć na wizytę :)
Dzwoniłam i się załamałam :( do dr Dubaniewicz nie ma wolnych miejsc, a dr Kubicka przyjmuje w godz, które nijak mi nie pasują :(
Jesli chodzi o Kubicką to nie wspominaj o ciąży bo nie przyjmuje już ciężarnych...
Masakra jakaś. A może jakiś inny dobry ginekolog...?
Ja polecam jeszcze Wajlonisa, też pracuje w szpitalu, kiedyś pracował w szpitalu w przychodni, teraz ma praktykę gdzie indziej. Dobry jest też Żabinski, szczególnie jeśli chodzi o usg. A może spróbuj umówić się do Dubaniewicz za 2 miesiące, a w międzyczasie idź do innego lekarza tej przychodni
Dziękuję, ale ja potrzebuję ginekologa kobiety. Dr Dubaniewicz wogóle już nie przyjmuje nowych pacjentek.
Shani i jak udało Ci sie ginekologa znalezc? ... mnie tez to chyba niedługo czeka al chyba na Żabińskiego sie zdecyduje ..
Jestem na etapie poszukiwań i chyba zdecyduje się na p. Ingę Kowalik. Pracuje w szpitalu w Wejherowie. Nie widziałam tylko żadnych opinii o niej.
Shani a musi koniecznie pracowac w szpitalu w Wejherowie?
Niby nie musi, ale wolałabym żeby tak :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry